agnes3131 02.08.06, 14:47 Czy któraś z mam może kttóryś polecic, bo czytałam pozytywne opinie tylko o medeli? Czy ona jest najlepsza i dlaczego? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sarna73 Re: Laktator elektryczny Chicco, Avent, Nuk?? 03.08.06, 12:41 medele sa w szpitalu, moja kolezanka z łóżka obok miała ale w nocy sie tym sciagac nie da, za bardzo halasuje, co do reszty - nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: Laktator elektryczny Chicco, Avent, Nuk?? 06.08.06, 22:28 Jasne, ze w nocy sie da. Sama sciagalam kilka miesiecy, rowniez w nocy. Moze ten szpitalny mial mechanizm zuzyty. W kazdym razie ja Medele Mini Electric rowniez polecam. IMO to sprzet nie do zdarcia. Odpowiedz Link Zgłoś
marybg Re: Laktator elektryczny Chicco, Avent, Nuk?? 06.08.06, 21:26 ja także polecam Medelę,bardzo sprawny,łatwy w obsłudze laktator. Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Medela 07.08.06, 09:32 Używałam mini elektric medeli przez ponad miesiąc - do czasu, aż malutka nauczyła sie ssac pierś. Znakomity, daje sie obsługiwac jedna ręka (co jest BARDZO ważne, bo np. w nocy jedna reka karmiłam małą, a druga ściągałam pokarm na rano), mało części = łatwe mycie. Mam porównanie z AVENTEM zwykłym (idealny do ściągania mleka kilka razy w tygodniu)i polskim, elektrycznym pozyczonym w szpitalu (zbyt duża jednostka centralna). Z wad - jest dość głośny, butelka na mleko jest nieco za mała (ale dokreciłam sobie inną, dodana jako gratis do gazety dzieciowej). Kupiłam używany, sprzedałam go potem o 20 zł taniej, niz był kupiony - nadal z kompletem zapasowych części. Zdecydowanie polecam. pozdr. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
kaliaa Re: Laktator elektryczny Chicco, Avent, Nuk?? 07.08.06, 10:44 na sporadyczne sciganie polevcaqm avent, cena ok 100 zl, a jest naprawde bardzo dobry. Duzo pozytywnych opinii na jego temat mozna znalezc w wyszukiwarce. Odpowiedz Link Zgłoś
kaliaa Re: Laktator elektryczny Chicco, Avent, Nuk?? 07.08.06, 10:45 pzrepraszam nie doczytalam ze szukasz elektrycznego a nie recznego. Ja elektryczne wyprobowalam medeli i byl bardzo fajny Odpowiedz Link Zgłoś
agnes3131 Re: Laktator elektryczny Chicco, Avent, Nuk?? 07.08.06, 22:47 Bardzo Wam dziękuję! Zdecydowałam się na medele i miałyście rację- jest bardzo fajna, chociaż nie mam porównania z innymi. Odpowiedz Link Zgłoś
nestill Re: Laktator elektryczny Chicco, Avent, Nuk?? 07.08.06, 23:55 Ja sama miała Avent - nie polecam. Zaufane źródło mówi, ze najlepsza jest Medela (zaufane źródło kupiło używaną po okazyjnej cenie ;o)) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia1605 Re: Laktator elektryczny Chicco, Avent, Nuk?? 08.08.06, 21:36 Medela jest super ale polecić mogę Tuffi ok.120 zł Odpowiedz Link Zgłoś