lucado 27.08.06, 18:46 kupiłam kubek Anent-u i niestety przeciaka mi pod nakrętką, napiszcie proszę jakich kubków używacie i czy jesteście zadowolone. dzięki za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
betulinka Avent 27.08.06, 19:42 U nas spisal sie swietnie,nigdy nie przeciekl.Jest poreczny.Wczesniej mielismy Canpol Babies po szostym miesiacu,ale sie nie przydal. Odpowiedz Link Zgłoś
moreno500 Re: kubek niekapek- który polecacie? 27.08.06, 19:43 my mamy Nuby, jest piękny, ale to świeży zakup, więc wypowiem się za kilka dni Odpowiedz Link Zgłoś
smellson Re: kubek niekapek- który polecacie? 27.08.06, 19:53 niczego Ci nie polecę, bo sama poszukuję ale zdecydowanie ODRADZAM kupek Canpolu. Ma wielki ustnik (moj córka po Avencie, który nota bene też nam przeciekał, nie wiedziała jak się do niego zabrać)i przecieka jak diabli, kiedy próbuję zabrać go ze sobą w torbie. nie wiem jakie czary działają, bo w warunkach domowych można nim potrząsać, upuszczać i jest ok... Odpowiedz Link Zgłoś
2006m1 Re: kubek niekapek- który polecacie? 27.08.06, 20:21 Moj Avent tez przecieka ,kolezanka ma NUK i tez przecieka takze poszukuje rowniez i niestety jeszcze zadnego fajnego nie znalazlam Odpowiedz Link Zgłoś
kathee Re: kubek niekapek- który polecacie? 27.08.06, 21:50 Mamy avent, najpierw od 3m-c, teraz od 6m-ca. Jestem zadowolona, nie przecieka. Czasem gdy jest nalane do pełna to jak mały pije, to ta dziurką odpowietrzającą lecą kropelki. Może źle zakładacie po myciu uszczelkę na ustnik, albo źle zakręcacie jak macie uchwyt do trzymania przy kubku-mnie się coś takiego zdarzyło i wtedy faktycznie niekapek kapał Odpowiedz Link Zgłoś
mamakrolika1 Re: kubek niekapek- który polecacie? 27.08.06, 21:59 my polecamy avent. mamy już drugi i wszystko jest ok. Mieliśmy też nuk ale córeczka nie chciała z niego pić. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
szwendalka Re: kubek niekapek- który polecacie? 27.08.06, 22:00 chyba trafiłaś na jakiś uszkodzony avent,bo ja mam i jest ok, mam tez kubek niekapek z canpola z miekkim ustnikiem-jest fajny,ale tak mi się wydaje że lepszy dla młodszego smyka ,my uzywamy tego jeszcze mamy 7 miesięcy, natomiast na avent przerzucimy się za kilka miesięcy jak dzidzia będzie juz sprawnie go trzymac,bo na razie jest za duzy Odpowiedz Link Zgłoś
moreno500 Re: kubek niekapek- który polecacie? 27.08.06, 22:04 avent jest w 3 rozmiarach, więc można sobie odpowiednio dobrać Odpowiedz Link Zgłoś
agnes10131 Re: kubek niekapek- który polecacie? 28.08.06, 07:17 musialas kupic jakis feleerny.zareklamuj go. jak dla mnie avent jest najlepszy Odpowiedz Link Zgłoś