Dodaj do ulubionych

wózek dla maluszka

12.09.06, 17:40
Jakie wózki są lepsze, te mocniej sie bujające czy raczej te
bardziej "twarde". Na jaki wózek Wy sie decydujecie?
Obserwuj wątek
    • malgosiek2 Re: wózek dla maluszka 12.09.06, 17:44
      Polecam bardzo to forum.
      Tam znajdziesz dużo opinii na temat wózków.
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=22462
      • dorianne.gray Re: wózek dla maluszka 12.09.06, 18:00
        Małgosiek, tak tu teraz rzadko zaglądam, ale widzę, że Ty tu niemal
        moderatorską robotę odwalasz, brawo, brawo wink
        • malgosiek2 Re: wózek dla maluszka 12.09.06, 18:02
          Żartujesz??
          Parę wątków niżej zostałam nazwana półmózgiemsmile)))))))))))))))))))))))))
          Pzdr.Gosia
          • monika2821 Re: wózek dla maluszka 12.09.06, 18:31
            Ja ogladalam na TVN style ,ze najlepszy jest wozek stabilny,ale na skorzanych
            paskach(taki do bujania).Znany pediatra powiedzial,ze ciezko taki teraz
            znalezc,ale jak ktos go spotka to powinien go kupic!!
            Ja przypominam sobie,ze na takich paskach skorzanych ja kolyslalm moja siostre.
            Taki tez sama kupilam...w komisie wink Chyba jestem tradycjonalistka.Chodz
            oczywiscie wyglad ma nowoczesny.
            Ale wozki to temat rzeka....moze wejdz na forum, ktore poprzedniczka Ci
            polecila.
          • dorianne.gray Re: wózek dla maluszka 12.09.06, 18:45
            Gosiu, ale to już chyba świadczy o poziomie nazywającego, a nie nazywanego,
            prawda? wink
            • malgosiek2 Re: wózek dla maluszka 12.09.06, 18:49
              Ano....
              Z całą pewnością taksmile i wcale się tym nie przejmuje,bo nie ma czym
              Pzdr.Gosia
              • ozega Re: wózek dla maluszka 12.09.06, 19:28
                Ja kupiłam beznadziejnie ciężki(WAŻY PRAWIE 20 KG!-a mieszkam na 3 piętrze)
                chyba mnie porąbało!Ale teraz już bym takiego nie kupiła.Zresztą kupowałam go
                jak Mila była na świecie więc nie miałam za dużo czasu i odwiedziłam tylko
                jeden sklep.Tobie radzę zakupić wózek przed urodzeniem,wybór wózka to poważna
                sprawa.Najlepiej jakby był stabilny i lekki ale miał wymienne koła(plastiki na
                lato i oponki na zimę).Pozdrawiam i życzę udanych zakupów.
                • piedor Re: wózek dla maluszka 12.09.06, 19:37

• ineska2 Re: wózek dla maluszka 12.09.06, 20:42
      dla malucha lepsze sa miekkie, ja tez kupuje wozek, ktory ma zawieszenie na
      paskach, firmy Jedroch (wozek Bartatina), kosztuje 750zl na pompowanych kolach,
      na lzejszych kolach jest troche tanszy. ma sporo fajnych funkcji - podnoszone
      oparcie w gondoli, okienko wentylacyjne w budce. spory wybor kolorow. dlugo
      wybieralam, ale ten jest naprawde fajny.
    • gosku Re: wózek dla maluszka 13.09.06, 11:31
      Witam,

Przy pierwszym dziecku kupilam Graco, bardzo sztywny ale za to lekki.
      Teraz zakupilam Bartatine plus na pompowanych kołach i paskach. Polecam.

Pozdrawiam,
      • aleksandra19811 Re: wózek dla maluszka 13.09.06, 20:51
        Kupiłam Deltim Focus ( jak znajdziesz z kolekcji 2005 roku 200 zł taniej)
        rewelacja, osobno ma wygodna i dużą gondolkę, osobno, mozna potem nałożyć takie
        siedzisko z regulowanym podparciem czyli spacerówkę. Super wygodny, duże koła,
        torba, pasy. chcialam wcześniej kupić Arti-model atlantic lux ( www.arti.pl) ,
        albo Baby dreams, model cosmo, to bez porównania. Tamte są niskie, i maleństwo
        w mig byłoby całe w kurzu spod kół, no i Twój kręgosłup. Oj.
        • kraxa ja kupie bugaboo 13.09.06, 22:57
          bo ma wszystko, co trzeba i co nie trzeba tezwink) Mam nadzieje, ze posluzy nie
          tylko dla jednego dziecka
          • malgosiek2 Re: ja kupie bugaboo 13.09.06, 23:05
            Hmm.... a mnie by było szkoda dać ponad 3000 za wózek nawet jakbym miała
            nadmiar pieniędzysmile
            Pzdr.Gosia
            • dorianne.gray Re: ja kupie bugaboo 13.09.06, 23:15
              Ile??????

Ja bym dała, ale tylko pod warunkiem, że sam jedzie z dzieckiem na spacer,
              pilnuje i przywozi do domu wink))
              • malgosiek2 Re: ja kupie bugaboo 14.09.06, 07:15
                Ano tyle właśnie szanowna dorianne
                A wózek wygląda tak
                wozki-foteliki.pl/go/_info/?id=947&sess_id=8e49d7cdff4a42d766f7ce9782c77e40
    • chochols Re: wózek dla maluszka 14.09.06, 05:08
      mnie się fuksnęło i odkupiłam z ogłoszenia za...30 zł. Roan, model Scout ale
      stara wersja: własnie na paskach.Spacerówka czterokołowa z taką
      wkładką-nosidłem. do porodu jeszcze miesiąc, więc nie do końca moge powiedzieć,
      czy to dobry wybór, ale wiem,że jak go wieźliśmy kilka ulic po wrocławskim
      "trójkącie" (chodniki popowodziowe, kostka i dziury) to się pięknie bujał i nie
      trząsł. nie moge patzreć na te dzieci w wózkach jadących na kostce, co wyglądają
      jakby siedziąły na wirującej starej pralce smile. Sądzę,że jedyną wadą moze się
      okazać to,że dno wózka jest na normalnej wysokości a ja mam 175 cm wzrostu i
      będę się pochylać do Małego. Ale to wtedy kupię inny nma lato, jak już
      wypróbuję, co mi pasuje. Moi znajomi polecają Quinny ale stare wersje.
      • ashera Re: wózek dla maluszka 14.09.06, 08:53
        Ja mam starą wersję quinny , a teraz dla maluszka na którego czekamy kupiliśmy
        nowszy model. Wózek ma 10 m-cy (spacerówka, gondola, mam też fotelik, który
        można zamontować na stelażu) wszystko wygląda jak spod igły i kosztowało nas
        900zł, w sklepie za nowy musiałabym zapłacić ok. 2500zł. Uważa, że warto
        poszukać. Ja jestem zadowolona z zakupu. Te wózki prowadzą się rewelacyjnie.
        • chewela Re: wózek dla maluszka 14.09.06, 15:59
          a ja kupilam mutsy stelaz urban raider z fotelikiem ktory rozkalada sie i
          wyglada jak gondola a na lato kupie spacerówke mutsy.
    • ewcia1980 Re: wózek dla maluszka 14.09.06, 18:23
      A ja własnie dzis kupiłam wózek Volant3 firmy Implast.
      Wczesniej byłam zdecydowana na Drivera4xl tej samej firmy, ale kilka rzeczy w
      Volancie bardziej mi odpowiadało.
      Ja jestem bardzo zadowolona, bo wózek spełnia moje wymagania i kupiłam go w
      bardzo okazyjnej cenie.
      pozdrawiam
      Ewelina
      • phantomka Re: wózek dla maluszka 14.09.06, 20:27
        Zwroc tez uwage na wielkosc gondoli, zimowe dziecko potrzebuje wiecej miejsca i
        np. wozek mutsy nie bardzo sie sprawdzi, bo moze sie okazac, ze po 2, 3 m-cach
        bedziesz musiala wymieniac wozek (to chyba jedne z najmniejszych gondol na
        naszym rynku). Jedne z najwiekszych to Roan, Emmaljunga.
    • ooelmi Re: wózek dla maluszka 18.09.06, 14:13
      najlepsze są wózki kiedy są skrętne przednie kółka (jak w samochodzie)a pozatym
      lepiej lekki i lekko sie bujający smilewidzielismy z meżem wczoraj taki nawet za
      469 zł i to w porzadnym drogim sklepie dzieciecym w bielsku białej smilesmilesmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka