mama-nesika 21.09.06, 14:07 Ma byc na prezent, ale sama nie mam - i nie wiem, czy to nie chłam) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnes123 Re: posciel satynowa - sprawdza się? 21.09.06, 14:08 Zalezy za jaką kwotę - bo w granicach 35 zł - nie polecam - siostra teraz dostała i jest fatalna droższa możliwe,że jest siuperrr ) Odpowiedz Link Zgłoś
mama-nesika Re: posciel satynowa - sprawdza się? 21.09.06, 14:12 Nie, chodzi mi własnie o taką droższą. Od 100 wzwyż) Odpowiedz Link Zgłoś
kruszynka301 Re: posciel satynowa - sprawdza się? 21.09.06, 14:11 Chodzi Ci o sztuczną satynę? Mąż kupił w lipcu, podczas upałów - no i wtedy się sprawdza się, jest przyjemnie chłodna, teraz to raczej jej nie polecałabym - no i jest bardzo śliska, lubi się zsuwać. Normalnie używam satyny bawełnianej (100%), jest idealna. Odpowiedz Link Zgłoś
kruszynka301 Re: posciel satynowa - sprawdza się? 21.09.06, 14:12 acha, nie wiem, czy cena odgrywa rolę w ocenie - ale wszystkie komplety (i bawełniane, i sztuczne) kupowaliśmy za ponad 100 zł Odpowiedz Link Zgłoś
mama-nesika Re: posciel satynowa - sprawdza się? 21.09.06, 14:15 Czy bawełniana jest tak samo ładna jak sztuczna ?- w materiałach laik ze mnie) Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: posciel satynowa - sprawdza się? 21.09.06, 14:18 no baelniana satynowa tak sie nie blyszczy, ale tez jest super ja uwielbiam jedna i druga- wszystko prezenty slubne hehhee Odpowiedz Link Zgłoś
ada_zie Re: posciel satynowa - sprawdza się? 21.09.06, 14:18 Bawełniana jest mniej połyskliwa. Ja bardzo lubię - chociaż zimą preferuję raczej flanelową pościel. Ostatnio kupiłam bardzo ładną satynową posciel dla dziecka w ikea /satyna bawełniana/ Odpowiedz Link Zgłoś
elag3 Ja nie cierpię 21.09.06, 14:14 satynowej pościeli bo zjeżrża z człowieka w nocy i jest zimna a posiadam kilka kpl właśnie z prezentów. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-nesika Re: Ja nie cierpię 21.09.06, 14:18 A z tej sztucznej czy bawełnianej? Czy ta druga obroni sie jakoś? Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Ja też nie cierpię 21.09.06, 14:19 - w lecie człowiek się pod czymś takim poci o wiele bardziej niż pod bawełną/ flanelą/ korą, a w zimie jest nieprzyjemnie chłodna w dotyku. Też dostałam w prezencie, ale z wymienionych powodów używam w ostateczności. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 jest super;-) 21.09.06, 14:27 ja uwielbiam satynowa posciel ale nie z takiej sliskiej satyny bo taka faktycznie jest koszmarna tylko z takiej z delikatnym połyskiem.super w dotyku i gdy spi sie nago to tak przyjemnie otula ciało.jak posciel to tylko z takiej satyny.komplet kosztuje ok 150 -200 zł.polecam Odpowiedz Link Zgłoś
agnes123 Re: jest super;-) 21.09.06, 14:28 Jeśli chodzi o cenę ok. 200 zł - to BAJKA !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: posciel satynowa - sprawdza się? 21.09.06, 17:12 Satyna bawełniana jest rewelacyjna. Satyny jedwabnej nie cierpię i w ogole nie polecam. Jeśli już chcesz pościel z połyskiem, a masz odpowiednią kwotę, to doradzam komplet z prawdziwego jedwabiu. Odpowiedz Link Zgłoś
jusienka Re: posciel satynowa - sprawdza się? 21.09.06, 22:13 Ja rowniez polecam satyne bawelniana. Kupuje tylko taka posciel, jest naprawde super. Odpowiedz Link Zgłoś
graob Re: posciel satynowa - sprawdza się? 22.09.06, 00:12 Oczywiście satyna ze sztucznego tworzywa jest do tzw.dupy.Polecam tylko naturalne włókna. Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re: posciel satynowa - sprawdza się? 22.09.06, 02:20 nasza ulubiona posciel jest satynowa, z wysokogatunkowej bawelny egipskiej, kosztowala tyle ze az glupio sie pochwalic, ale spi sie w niej BOSKO, zdecydowanie polecam , ale sztucznej bym nie zniosla, tej "blyszczacej" tez nie bo za latwo sie zaciaga Odpowiedz Link Zgłoś