betticzka 03.10.06, 15:13 Ja dopiero zamierzam zakupić dlatego czekam na wasze opinie.Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jolakl Inglesina Max 03.10.06, 16:12 Intensywnie użytkowana od ponad 1,5 roku i sprawuje sie doskonale. Odpowiedz Link Zgłoś
anianj Re: Ranking spacerówek-proszę o wpisy :-) 03.10.06, 17:55 PP Atlantico i żaden inny to nasz 9 wózek i po tych testach wiem, że nie ma lepszego gdybym go w marcu nie sprzedała to przez te ostetnie miesiące miałabym najlepszy wózek a tak to skazałam siebie i synka na różne porażki typu PP Pliko P3 i ostatecznie i tak wróciłam do Atlantico Odpowiedz Link Zgłoś
koma.edziecko Atlantico 03.10.06, 19:42 Miałam już 15 wózków w swojej karierze wózkowej i zdecydowanie Atlantico jest najlepszy. PP3 beznadziejnie się podbija z większym dzieckiem. Odpowiedz Link Zgłoś
afongang Re: Atlantico 03.10.06, 21:33 tez zdecydowanie Atlanticko. U mnie korzysta z niego juz drugie dziecko i jest niezniszczalny. Przezyl podróż samolotem i wycieczki po kamienistych uliczkach Bawarii naprawde polecam Odpowiedz Link Zgłoś
pysiaczek1 Re: Ranking spacerówek-proszę o wpisy :-) 04.10.06, 12:09 dla mnie niezniszczalna Ingesina Max Jeździ w niej 2 dziecko jest suuuper przejechała góry ,morza doskonała do warunków miejskich...no i niezajmuje dużo miejsca w bagażniku samochodowym polecam Odpowiedz Link Zgłoś