maewula 03.10.06, 20:21 z linku poniże granatowe synek mierzył i są super tyle,że boje sie kupić bo wydaje mi sie,że podeszwa jest z tworzywa a nie z gumy i but bedzie śliski co Wy na to? czy mi się wydaje www2.ecco.com/aw2006/products/kids-boots Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
minkapinka Re: buty zimowe ecco 03.10.06, 21:49 nie będa sliskie. Moja córka miała juz 3 pary zimowych ecco i nie były sliskie. W tym roku kupuje kolejna, bo nie wyobrażam sobie zimy bez butów ecco. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: buty zimowe ecco 03.10.06, 22:48 a ja spytam inaczej, czy gdzieś można je kupić taniej niż za 400zł(prawie)??? Widziałam u nas kozaczki za 369zł, potrzebuję dwie pary więc taka kwota jest dla mnie zdecydowanie za wysoka( Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: buty zimowe ecco 03.10.06, 23:20 dzwoniłam dzisiaj do outletu w Piasecznie i pytałam o ceny. Babka powiedziała mi, ze kosztują 209 zł (nie wiem jaki model). Jutro tam pojadę, bo ma byc dostawa, to się zorientuje. Mam juz wybrany model i kolor, jesli nie uda mi sie dostac tych butów w outlecie, to bede musiała kupic w sklepie za 319 zł. W zaszłym roku miałam 2 pary butów zimowych, ale wczesniej kupowałam tylko ecco i wystarczała mi jedna para - nigdy nie przemokły, a po sezonie wygladały jak nowe. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: buty zimowe ecco 04.10.06, 09:16 to a outlecie może być też bieżąca kolekcja? szkoda, ze u nas nie ma ecco(( Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: buty zimowe ecco 04.10.06, 09:18 w zeszłym roku były buty z biezacej kolekcji. Pytałam sie wczoraj i powiedzieli mi, ze sa z ubiegłorocznych i biezacej. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ do pade 04.10.06, 13:35 U nas w outlecie też jest ecco - tylko jeszcze nieotwarte , a na Bielanach ecco zimowe (zapinane na 2 rzepy) w r. 26 kosztuje 269 zł. Bardzo spodobały mi się czerwone i jak nie znajdę ich tanie w outlecie, albo w firmowych sklepach ecco to chyba kupię w tej cenie. Zarobiłam na geoxach z zeszłego roku 122 zł, więc dopłata z kieszeni 147 zł już tak nie boli . Szkoda tylko, że u nas nie będzie wszystkich modeli ecco, bo prawie w każdym jest kolor czerwony. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: do pade 04.10.06, 18:11 A kiedy będzie? Nie wiesz? zastanawiałam się nad tymi na Bielanach, ale cena porażąjąca (tych co mi się podobały), z drugiej strony mam 15 % zniżki w zdrowej stópce i kaskę z zeszłorocznych bucików, więc może się skuszę, tylko skoro dziewczyny twierdzą, ze wysokie niewygodne... najpierw muszę znaleźć spodnie a potem wyruszam na poszukiwanie butów)) Odpowiedz Link Zgłoś
greenland Re: do pade 05.10.06, 09:47 Pade, czy wysokie są wygodne to zalezy od dziecka a głównie chyba od jego wieku. Tak jak pisalam, moj synek jak mial 1,8 roczku to nie potrafil w nich kucnąć a wiadomo zimą nie bedzie tylko chodzil ale i kucał, siadal na sankach, schylał sie aby zrobic kulki ze sniegu. I dlatego tak "testowałam" te buty - kazałam mu w sklepie kucnąć a on mi sie przewracał. W nizszych bucikach kucał bez problemu. Jak masz mozliwosc to warto zrobic przymiarkę. Moze sie okazać, ze Twoje szkraby sobie z tym rewelacyjnie poradzą. Odpowiedz Link Zgłoś
barbaragoralska Re: buty zimowe ecco 05.10.06, 08:21 W krakowie są po około 250 zł dla mniejszych dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
ewawiki1 Re: buty zimowe ecco 03.10.06, 22:47 Mój synek miał w poprzedniej zimie takie. Były super. Nie ślizgały się na śniegu, ale jak każdy inny but na lodzie owszem. Ale dziecku nigdy noga nie zmarzła i nie przemokła, a naprawdę dużo czasu spędzaliśmy zimą na dworze. Na tę zimę też mu kupiłam goretexy ecco. ewawiki1 Odpowiedz Link Zgłoś
tulcia Re: buty zimowe ecco 04.10.06, 00:27 To i ja sie dolacze. 4 strona, pierwsze po lewej - rozowe. Mial ktos? Wydaja mi sie bardzo wysokie. Nie jest ciezko 2,5 latkowi biegac w takich? Jaka jest standardowo cena ecco? 160 zl jest dobra cena? Odpowiedz Link Zgłoś
greenland Re: buty zimowe ecco 04.10.06, 08:47 takie same ale zielone (khaki) kupilam wlasnie na zimę synkowi Są super. Maly ubrał do krótkich spodenek i JUZ chcial isc w nich na spacer (a byl upal 26 stopni). Nie powinny byc sliskie. Odpowiedz Link Zgłoś
emamaa Re: buty zimowe ecco 04.10.06, 09:28 A w jakiej cenie są te długie kozaczki rózówe (78962 model) oraz brazowe dłuzsze model 78932? Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: buty zimowe ecco 04.10.06, 09:35 te długie kozaczki rózowe były w zeszłym roku po 369 zł, ale nie polecam, bardzo cięzko wchodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
greenland Re: buty zimowe ecco 04.10.06, 09:44 tak od siebie tylko dodam. Mierzylam w zeszlym roku synkowi takie jak te rózowe (wysokie) ale w kolorze chlopięcym i niestety ale nie chcial mi w nich kucnąć. Mial wtedy 1,8 roku i tak wysoki ponad kostkę but w jego przypadku nie byl praktyczny - nie potrafil w nich kucnąć aby sie nie przewrócić na pupę. Czul sie w nich pewnie tak jak ja w butach narciarskich. No ale to tez moze kwestia wieku. Dlatego zdecydowalismy sie na te troszkę krótsze. Proponuję załozyc buty dziecku i niech kucnie w nich i zobacz czy nie jest to dla niego problem. Odpowiedz Link Zgłoś
greenland Re: buty zimowe ecco 04.10.06, 09:46 numer modelu tych które mierzylismy rok temu: 71991 Odpowiedz Link Zgłoś
emamaa Re: buty zimowe ecco 04.10.06, 16:09 Aha, czyli to nie złudzenie, że będą nie wygodne,myslałam, ze ecco ma wszystko bardziej przemyślane. Dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
cleris Re: buty zimowe ecco 04.10.06, 18:19 model 71991 www2.ecco.com/aw2006/products/kids-boots ile kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: buty zimowe ecco 09.10.06, 23:28 Własnie dziś kupiłam dla córeczki ten model kozaczków ecco.W kolorze granatowym za 195zł w outlecie Ecco w Factory Ursus. W pozostałych outletach też są np. w Piasecznie i Jankach. Takie same w zwykłych firmowych sklepach są za 259zł. W outletach są tylko w kolorze granat i czerń (w innych sklepach jeszcze brąz i wściekły róż), no i pudełko jakby inne niz w zwyklym sklepie (takie zwykłe kartonowe, bez zwierzaczków), no ale to chyba nie tak drogo jak za 74zł mniej:- )! Odpowiedz Link Zgłoś
gucci77 Re: buty zimowe ecco 10.10.06, 09:23 a o ile większy rozmiar kupić? jak dziecko ma 14.5 cm stópkę to wkładka 16 cm starczy? Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: buty zimowe ecco 10.10.06, 09:38 to jest wlasnie pytanie.Wg mnie starczy.Nie mozna przeciez kupowac butow dwa numery za duzych.Ja sie licze z tym ze w styczniu mozemy potrzebowac nowe buciki.... Moj syn ma stopke 13 cm,bede kupowac na 14-14,5cm Odpowiedz Link Zgłoś
maewula zdecydowałam się jednak na superfit, lepsza podesz 15.10.06, 22:48 lepsza podeszwa niż ecco przynajmniej dla mnie cena porównywalna okaze się jak przyjda mrozy ale nie żałuję zakupu byłam mile zaskoczona kupiłam w Warszawie w carrefour bemowo w sklepie Bartka Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.mama.wojtusia tanie ecco i geox na allegro 17.10.06, 15:55 www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3013481&gr_id=11763 kupiłam u tej Pani dla Michasia 25 ma sliczne rózowe geoxy dla dziewczynek Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: tanie ecco i geox na allegro 17.10.06, 22:01 Dzięki ci Gosiu za tego linka. Szukałam właśnie różowych Ecco dla córki w rozmiarze 28 w dobrej cenie, i skwapliwie skorzystałam z okazji Mam nadzieję, że będę zadowolona... aga Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.mama.wojtusia Re: tanie ecco i geox na allegro 17.10.06, 22:48 no i super,ja też skorzystałam bo cena bardzo kusząca,ubolewam ze nie mam dziewczynki bo te rózowe są przesliczne,wszystkie bez wyjątku Odpowiedz Link Zgłoś
beata1974 Re: tanie ecco i geox na allegro 18.10.06, 09:40 dziewczyny wreszczie odkryłyście moje źródło dobrych tanich ecco, ja bezpośrednio nie zaopatruje się u tego sprzedawcy ale u jego bezpośredniego dostawcy u którego kupuję buciki od 3 lat- pierwsze kupiłm elefanten jak jeszcze były tylko te oryginalne w Niemczech teraz tylko ecco - właśnie mam pojechać w piątek po nowe butki więc w przyszłym tygodniu na allegro pojawić się mogą nowe - moje przypuszczenia - jeśli mój sprzedawc dogada się z tym co sprzedaje na allegro bo ten bierze od niego od rzu całą dostawę np 100 par butów - zobaczcie że inny sprzedawca z Gdańska ma same ecco i np. camel activ dla dorosłych z moich informacji to jedno i to samo źródło, buty są OK wszystko wiarygodei sprawdzone torar gatunek I polecam, tylko jak nie przywiezie to będę musiała dogadć się z tym z allegro bo może nie byc tych brąozowych co chciałam w rozmiarze 28. Mieszkam w Gdyni .Pozdrwaiam wszystkich kupujących - w zeszłym roku pisałam już w jakimś wątku o moim źródle zaoptrzenia i chyba ktoś skorzystał ja osobiście kupiłam ecco w rozmiare 37 za 220 zł Odpowiedz Link Zgłoś
pade Beata 18.10.06, 10:34 Czy mogłabyś zobaczyć przy okazji zakupów czy są czarne lub granatowe ecco albo geoxy dla chłopca rozm. 33 ? I ciemnoróżowe lub brązowe dla dziewczynki rozm. 27? Pytałam sprzedajacą na allegro ale jak do tej pory ciągle czytam: nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.mama.wojtusia Re: Beata 18.10.06, 11:01 Beetka,a mogłabys podzielić się namiarem,dzieci mam już obkupione ale szukam ecco dla siebie,upatrzyłam sobie fajne w ecco z gore texem w góry ale cena mnie zabiła Odpowiedz Link Zgłoś
olaj Re: buty zimowe ecco 18.10.06, 14:04 A ja właśnie kupiłam zimowe Ecco dla Mariki, Reima nie robi dopiero od 24 a ja potrzebowałam 23 - Takie same, jakie Mateusz miał z zeszłym roku, sprawdziły się rewelacyjnie: forummalucha.via-net.pl/file.php?2,file=9532 Pozdr Ola Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.mama.wojtusia Re: buty zimowe ecco 18.10.06, 16:29 olaj za ile kupilas? ja kupilam takie 25 dla mojego Michasia tylko kolor bezowy Odpowiedz Link Zgłoś
beata1974 do pade 19.10.06, 11:15 zerknij na gazetowy, odpisałam jakby cos to pisz co dalej i konkretnie byś chciała Odpowiedz Link Zgłoś