Dodaj do ulubionych

bartek - sympatex

08.10.06, 22:03
Witam;

Nie chcę rozpocząć burzy "bartek zły, bartek dobry", a chciałam poznać opinię
czy bartek-sympatex dla 1,5 roczniaka na zimę, to dobry wybór. Czy też lepiej
kupić zwykłe (bartek) zimowe buciki, które mogą przemoknąć, a podobno są
cieplejsze. Czy któraś z Was ma już doświadczenie, próbowałyście i tego i
tego? Bo opcja kupna takie, i takie całkowicie odpada.

Dziękuję i pozdrawiam - Paulina
Obserwuj wątek
    • hkobus Re: bartek - sympatex 09.10.06, 09:56
      ja kupilam bartka z sympatexem dwa razy i juz nigdy w zyciu. dwa razy od lutego
      przemakaly, smierdzialy, wciaz byly wilgotne w srodku, a dziecko skarzylo si
      ena zimne dolne paluszki, a wyglad tez szybko stracily. bartki sa droogie i
      kipeskie moim zdaniem, sandaly tez beznadzieja. szkoda tylko ze pozostaje maly
      wybor w sumie...
    • gosia_d Re: bartek - sympatex 09.10.06, 14:02
      Moja opinia bedzie inna niz poprzedniczki. Nasze sympatexy były rewelacyjne.
      Stopa małej była sucha, żadnego spocenia, żadnego zapachu. Biegała po sniegu i
      zero wilgoci. Może poprzednik podróbe gdzies kupił? Bywaja podobno... W tym
      sezonie też jej takie kupie, fakt, drogie, ale uwazam że nie ma co żałować.
      Poprzednie z powodzeniem sprzedałam na allegro. Jak dla mnie - superowe.
      pozdrawiam
      • lacido Re: bartek - sympatex 09.10.06, 19:58
        normalnie wierzyć mi się nie chce że ktoś kupił używane buty dla dziecka
        • luna333 Re: bartek - sympatex 09.10.06, 20:14
          dokładnie - moja koleżanka za namową swojej mamy wkładała używane po znajomych dzieciakach buty - mama argumentowała - po co będziesz tyle kasy wydawać jak tamte jeszcze dobre - efekt - córka ma 7 lat i nosi już od kilku lat brzydkie i drogie obuwie ortopedyczne bo zdeformowały się małej stopy. Są różne sklepy i różne ceny - jak nie stać na bartki to można spokojnie kupić 3 razy tańsze w innym sklepie byle nowe i nie ukształtowane przez stopę innego dziecka.
    • tartulina Re: bartek - sympatex 09.10.06, 14:54
      Kupujemy zimowe buty bartka(sympatex) i jesteśmy zadowoleni. Sandały i jesienne w\g mnie są przereklamowane(też mieliśmy i wcale nie były wygodne, ale każde dziecko ma inną stopę). Pozdrawiam
      • 111a4 Re: bartek - sympatex 09.10.06, 21:04
        co to ten Sympatex?nie jestem w temacie.kupiłam malej teraz buty z bartka...
    • 5_monika Re: bartek - sympatex 09.10.06, 17:55
      ja kupowałam wprawdzie nie bartka ale buty z Sympateksu w Bacie dziecięce, też
      stopa była zimna i wilgotna, więcej już nie kupiłam.
      • eva100 Re: bartek - sympatex 10.10.06, 12:09
        Bartek z sympatexem nie sprawdza się. Krótko mówiąć jest beznadziejny. Kupiłam
        dwa raz, o dwa razy za dużo. Nóżka mojej córki była zawsze zimna. Zdecydowanie
        odradzam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka