Dodaj do ulubionych

Naturino Rainstep/Gore-tex... bosssskie :)

16.10.06, 21:48
Kupiłam na Allegro, ale niestety okazało się, że potrzebuję nr większy... Mam
rozm. 25 są śliczne i strasznie mi żal, że są na styk sad Z chęcią zamienię na
większe jak ktoś np. kupił za duże. O to aukcja którą wylicytowałam:
www.allegro.pl/show_item.php?item=130919760
jak ktoś chciałby kupić to proszę info na priv:
agabia@tlen.pl
Obserwuj wątek
    • weronka77 Re: Naturino Rainstep/Gore-tex... bosssskie :) 16.10.06, 22:10
      Ja wczoraj kupiłam identyczne!!! Rozmiar 25 tylko granatowewink)
      • gucci77 Re: Naturino Rainstep/Gore-tex... bosssskie :) 17.10.06, 17:01
        up smile
        • alsei Re: Naturino Rainstep/Gore-tex... bosssskie :) 18.10.06, 13:30
          hej,gucci,powiedz mi jak to sie stało, ze butki okazały się za małe?pytam,bo
          mam obawy,ze i ja kupiłam mojemu synkowi zły rozmiar -czekam na przesyłke z
          niemiec i sie denerwuje troszke...Synek nosi 20- 21,mamy naturino 22-w ktorych
          ma naprawde sporo luzu,i teraz udało mi sie wylicytowac na ebayu fajne
          szaroniebieskie rainstepy rozm 21. Sprzedawca podawał za naturino chyba,że
          wkładka ma 13,8 cm długosci-to byłoby oki,inni natomiast pisza,ze ten rozmiar
          to 13,2cm.
          i chyba bede miec Wasz problemsad(( a ja nie umiem sprzedawacsad
          pozdrawiam
          • gucci77 Do Alsei 18.10.06, 13:36
            Wiesz, butki nie są za małe, bo w sumie jest tak z 1 cm luzu, ale moja córeczka
            rośnie ostatnio tak szybko, że obawiam się, że ok. stycznia mogą już być na styk
            a zima będzie w pełni, Naturino mają skok potem z 25 na 26 o 0,5 cm i wg moich
            spostrzeżeń właśnie tych 0,5 cm pod koniec zimy może nam zabraknąć. A tak się
            cieszyłam, bo to rzeczywiście dobra cena i ten fason jak dla mnie jest idealny
            sad mam nadzieję, że jak sprzedam to w tej cenie znajdę Naturino 26... tylko
            jakoś z nimi też ciężko...
            • alsei Re: Do Gucci 18.10.06, 13:49
              moze poszukaj na ebayu własnie?podam Ci linka do tego sprzedawcy,u którego
              kupiłam buty dla syna-on miewa czasami fajne oferty w licytacji- przy okazji
              zareklamuje te pewnie za małe buciki...
              cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=190015032883&ssPageName=MERCOSI_VI_ROSI_PR4_PCN_BIX_Stores&refitem
              =190038852880&itemcount=4&refwidgetloc=closed_view_item&refwidgettype=osi_widget
              zła jestem na siebie,ze nie srawdziłam dokładnie!
              Tu tez mozna- nawet czesciej znalezc cos w okazyjnej cenie-ale nie maja pay
              pala:
              cgi.ebay.de/Naturino-Rainstep-ROSIERE-Stiefel-warm-Gr-22-NEU-4688_W0QQitemZ220038008659QQihZ012QQcategoryZ80947QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZV
              iewItem
              tu akurat licytuje pani,ktora potem sprzedaje naturino na allegrowink
              powodzenia,Gucci!
              • alsei Re: Do Gucci 18.10.06, 13:54
                jeszcze raz ten drugi link, ten sprzedawca wystawia codziennie mnóstwo
                bucików,mysle,ze 26 bez problemu upolujesz...
                cgi.ebay.de/Naturino-Rainstep-ROSIERE-Stiefel-warm-Gr-22-NEU-4688_W0QQitemZ220038008659QQihZ012QQcategoryZ80947QQrdZ1QQcmdZViewItem
              • gucci77 Re: Do Alsei 18.10.06, 15:29
                Dzięki za wskazówki smile ale jakoś mam obawy przed zakupami aż tak daleko... może
                dlatego że zielona jestem z niemieckim wink chyba wystawię butki na Allegro, bo ta
                cena wg mnie jest i tak atrakcyjna smile
                • alsei Re: Do Gucci 19.10.06, 23:01
                  puk,puk...listonosz z poczta gazetowasmile
    • mariejo Re: Naturino Rainstep/Gore-tex... bosssskie :) 20.10.06, 19:51
      Szokujaca cena na allegro w sklepie takie buty widzialam dzis granatowe rozm.
      30 za troche ponad 140zl, nie pamietam koncowki... to sa resztki z zeszlego
      roku...
      • lena99 Re: Naturino Rainstep/Gore-tex... bosssskie :) 20.10.06, 20:43
        A gdzie je widziałaś?
        • mariejo Re: Naturino Rainstep/Gore-tex... bosssskie :) 22.10.06, 20:06
          W sklepie Bartka w Kings Krossie
          • lena99 Re: Naturino Rainstep/Gore-tex... bosssskie :) 23.10.06, 13:22
            Dzięki za info. Byłam dzisiaj, ale niestety są tylko pojedyńcze rozmiary,
            akurat dla mojego dziecka nie byłosad
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka