kalinkaagata 20.10.06, 11:31 Planowałam Bartki, lae te kozaczki bardziej mi sie spodobały. Jakie macie doświadczenia z firma Antylopa???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kot.klemensa Re: W koncu kupiłam Antylope 20.10.06, 12:46 Właśnie sama jestem ciekawa. Moim dzieciom kupuję wyłącznie Bartki, bo w tych butach (Sympatex) nigdy niemiały zimnych ani przemoczonych nóg zimą. Tylko z tego powodu nie mam odwagi kupować czegokolwiek innego. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
jagaa Re: W koncu kupiłam Antylope 20.10.06, 13:49 Nie tylko Bartki mają membranę. Inne firmy również produkują z Sympatexem albo z innymi, lepszymi membranami, np. firma Wojas, cena około 50 zł tansza niz Bartek. Jako ciekawostkę powiem, że Wojas produkuje obuwie dla firmy Bartek, ale swoje produkty IDENTYCZNE jak Bartki ma o te 50-80 zł taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
demarta a do tego... 20.10.06, 13:50 wojasy wszędzie kosztują duuuzo drożej niż np w Nowym Sączu, Nowym Targu itp. Odpowiedz Link Zgłoś
jagaa Re: a do tego... 20.10.06, 13:51 Ja kupilam w Zakopanym. Wojasy 124 zl, Bartki identyczne 199 zl. Firma jest w Nowym Targu, wiadomo wiec gdzie jest najtaniej. Odpowiedz Link Zgłoś
kot.klemensa A propos Wojasów 20.10.06, 13:55 Poważnie? Znaczy normalnie w ich sklepie znajdę do wyboru przynajmniej kilka porządnych butów dziecięcych? Odpowiedz Link Zgłoś
jagaa Re: A propos Wojasów 20.10.06, 14:45 Niestety nie każdy ich sklep firmowy posiada w ofercie obuwie dzieciece. Trzeba poszukac Odpowiedz Link Zgłoś
larenata Re: W koncu kupiłam Antylope 20.10.06, 12:50 Kupiłam córce trzeci raz ANTYLOPY i w przyszlym roku też kupię. Są naprawdę bardzo dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
lenka30a Re: W koncu kupiłam Antylope 20.10.06, 12:52 ja tez kupiłam Antylopę i jestem zadowolona, przynajmniej na razie Odpowiedz Link Zgłoś
anet78 Re: W koncu kupiłam Antylope 20.10.06, 14:19 Mój syn chodził w Antylopach, byliśmy bardzo zadowoleni. W tym roku też kupimy te buty. Odpowiedz Link Zgłoś