Dodaj do ulubionych

spacerowka CONECO SOLAR

23.10.06, 10:20
powiedzcie czy to dobry wybor. Dodam ze musze malego przesadzic do niej jak
skonczy 7 mies(nie wiem jak bedzie z jego stabilnoscia w siedzeniu wtedy)bo
gondola pojdzie do mojego brata któremu wlasnie wtedy urodzi sie dziecko, a
poza tym moj maly juz teraz ledwo sie miesci w gondoli. Interesują mnie wasze
uwagi co do tego wozka i czy mozna oparcie rozlozyc calkiem plasko na czas snu
dziecka?
Obserwuj wątek
    • ruddka Re: spacerowka CONECO SOLAR 23.10.06, 11:54
      Podnosze wątek. tez się nad tym wózkiem zastanawiam, choć jestem prawie w 100%
      zdecydowana. Największy dylemat mam obecnie na kolorem. Który wybrać? Wyraźcie
      swoje opinie na temat koloru i wózka. Moje sugetie wg preferowanej kolejności:
      1. www.emaluch.pl/x/product_info.php?cPath=21_34_178&products_id=1954
      2. www.emaluch.pl/x/product_info.php?cPath=21_34_178&products_id=1953
      3. www.emaluch.pl/x/product_info.php?cPath=21_34_178&products_id=1952
      • 2006m1 Re: spacerowka CONECO SOLAR 23.10.06, 12:10
        To taka podroba Peg Perego jest?????
    • kasiag20 Re: spacerowka CONECO SOLAR 23.10.06, 12:58
      Oglądałam Solar (u nas 590 zł) zraziły mnie amortyzatory-atrapa(chyba dla
      słonia) i sporo rys na aluminium mimo że spacerówka stała w sklepie. W końcu
      kupiłam Peg Perego Pliko P3 za 1050zł. Jestem bardzo zadowolona. Różnica w
      wykonaniu i materiałach bardzo duża. Ale spacerówka ma służyć przez 2 lata
      prawie codziennie.
      • kasiag20 Re: spacerowka CONECO SOLAR 23.10.06, 13:00
        acha-kupiłam ją 3 tyg. temu jak mały skończył 7 m-cy.
        • marcelkowamama roznica w cenie tez 23.10.06, 14:59
          jest duza, bez przesady ja za 1000 zl ktre dostane opieki chce kupic wozek ,
          lozeczko turystyczne i fotelik do samochodu nastepny a nie tylko wozek
          • gogam25 Re: spacerówka Coneco 23.10.06, 19:48
            Witam - mam spacerówkę Coneco TRAFFIC i ... jestem z niej bardzo zadowolona smile
            Spacerówka była tania -jak dla mnie - kosztowała ok. 260 zł. Wybrałam ją po
            starannym namyśle. Mając w samochodzie 2 foteliki samochodowe, męża i siebie
            samą miejsca na wózek pozostaje naprawdę niewiele smile. Stąd mój wybór.
            Spacerówka ma wszystko, co według mnie niezbędne tj. skrętne przednie koła,
            daszek, koszyk na drobiazgi, obłączek i osłonke na nóżki. Jest dodatkowo lekka
            a po złożeniu niewielka. Nasza spaceówka jest w kolorze niebieskim (choć bardzo
            podobało mi się połączenie bordu z beżem) . Można ją oglądnąć na stronie firmy
            Coneco - ją a także pozostałe wózki tej firmy. Życzę udanego zakupu.
            Pozdrawiam jesiennie ale za to bardzo bardzo ciepło gosia m.
            • gogam25 ..i jeszcze można ją rozłożyć do pozycji leżącej:) 23.10.06, 19:50

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka