beti800 03.11.06, 20:19 mam pytanie do mam , którą firmę polecacie : Canpol , Nuk , Avent czy Baby Ono ??? chodzi mi butelki , smoczki i inne akcesoria dla maluszków ... proszę o opinie ... pozdrawiam ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magia Re: co polecacie :Canpol , Avent , Nuk , Baby Ono 03.11.06, 20:56 butelki - avent, canpol smoczki - canpol, nuk, nuby sztucce, talerzyki i inne akesoria jedzeniowe - baby ono, canpol, nuby Odpowiedz Link Zgłoś
smellson Re: co polecacie :Canpol , Avent , Nuk , Baby Ono 03.11.06, 21:33 smoczki uspokajacze-symetryczne canpol (stosunkowo mała tarczka, fluorescencyjny uchyt), niekapek nuby, butelki canpol lub avent Odpowiedz Link Zgłoś
kiranna Re: co polecacie :Canpol , Avent , Nuk , Baby Ono 03.11.06, 21:56 dla mnie bezkonkurencyjny byl avent, ale to bylo 3-4 lata temu. byc moze teraz canpol i pozostale firmy maja lepsza oferte niz wowczas? Odpowiedz Link Zgłoś
monia19722 Avent :)) 04.11.06, 19:36 wypróbowałam w I ciąży i się sprawdził super, teraz bedzie powtórka; miałam sterylizator, laktator, butelki; teraz kupiłam laktator ISIS i zestaw startowy , gdybym karmiła butla; avent ma tez smoczki uspokajacze zróżnicowane pod wzgledem wieku i na noc z fluorescencyjną końcówką, jesli chodzi o mnie to Avent jest bezkonkurencyjny )) Odpowiedz Link Zgłoś
matkamichala Re: co polecacie :Canpol , Avent , Nuk , Baby Ono 04.11.06, 22:37 ja mam doświadczenia tylko z kubkami- zdecydowanie Avent, canpol jest, moim zdaniem, delikatnie rzecz ujmując tandetny. nożyczkami z canpol sobie bym paznokci nie obcięła, gruszka do nosa nadawałaby się może do lewatywy ale to moja wina, bo kupowałam w necie, tak było łatwiej z maluchem przy cycu, to mnie pokarało. smoczków i butelek nie używałam. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: co polecacie :Canpol , Avent , Nuk , Baby Ono 04.11.06, 22:41 Smoczki to Nuk polecam i NUby.Silikonowe dla maluszka.Butelki Avent trójprzepływowe.Ale Nuk te w pszczółki różowe i niebieskie też fajne) Odpowiedz Link Zgłoś
mama-smyka Re: co polecacie :Canpol , Avent , Nuk , Baby Ono 04.11.06, 22:54 Smoczki - NUK Butelki ze smoczkami - NUK i Avent Niekapki - Nuby Odpowiedz Link Zgłoś