IP: *.* 13.06.01, 21:09
CześćPomóżcie Mam 2 tygodniowego synka i muszę kupić jakiś wózek a nie mam pojęcia jaki. Czy wózki wielofunkcyjne się sprawdzają?Czy dla tak małego dziecka można od razu kupić spacerówkę rozkładaną do poziomu, czy musi być na początek głęboki?Jakie wózki polecacie. Czekam niecierpliwie ratunku.Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Wózki IP: *.* 13.06.01, 23:13
      Proponuje abyś kupiła jeden a porządny wózek. Ja tak zrobiłam i nie żałuję. Kupiłam wózek PegPerego, dwufunkcyjny, czyli oddzielnie zakłada się gondolę, wtedy wózej jest typowo głęboki (gondola nie jest workiem z materiału jak u większości tylko sztywna), i oddzielnie górę spacerówki, i mam super spacerówkę. Od około tygodnia jeżdżę właśnie spacerówką (mój synek ma 8 miesięcy).Zajrzyj na stronę: www.swiat-dziecka.pl, tam jest duzy wybór. Moj jest podobny do PegPerego Sabrina GS45. Szkoda tylko, ze nie pokazują, jak wygląda po zamontowaniu spacerówki.Dla mnie ten wózek jest boski. Jest bardzo wytrzymały, solidny i bezpieczny dla dziecka.Bajery to, regulacja podgłówka i wentylacja. Wentylacja polega na tym, że otwierasz dopływ powietrza na dnie wózka. Ja to nazywam klimą :))BAsia
      • Gość: guest Re: Wózki IP: *.* 14.06.01, 16:26
        Dzięki za podpowiedź. Pędzę (na łączach )zobaczyć tą stronę o której mówiłaś.
    • Gość: guest Re: Wózki IP: *.* 14.06.01, 17:02
      Ja polecam inglesina combi na dużych pompowanych kolach. te kola to rewelacja na polskich drogach i chodnikach. A gondola ma mozliwość ustawienia jako spacerowki, dziecko moze w niej byc w 3 pozycjach lezacej, polsiedzacej i siedzacej. Polecam strone www.baby.com.pl tam sa te wozki to ogladnij sobie sa tez inne i to z dokladnym opisem kazdego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka