Gość: guest IP: *.* 23.07.01, 12:39 Marzy mi sie przyjscie na świat mojego drugiego dziecka w domu - szukam osób, ktore doświadczyły tego osobiście. Szukam tez literatury dotyczacej tego tematu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: Poród domowy IP: *.* 23.07.01, 13:28 Masz już książkę Sheili Kitzinger "Rodzić w domu"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Poród domowy IP: *.* 23.07.01, 20:27 Niestety nie. Sprawdzałam w kilku księgarniach i w bibliotece na Duracza, ale nie mieli tej pozycji. wiem, ze wyszla jeszcze w 1992 ksiązka "Poród w domu" Ireny Chołuj, ale tez nie moge tego nigdzie znależć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Poród domowy IP: *.* 23.07.01, 20:39 Ta druga książka o której piszesz jest za 6zl w antykwariacie www.feniks.com.pl pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Poród domowy do Joli IP: *.* 26.07.01, 14:06 Bardzo dziekuje - zaraz sprobuje ja zdobyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Poród domowy IP: *.* 24.07.01, 09:06 Pożyczyłabym Ci, ale mieszkam w Poznaniu. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Poród domowy do Anki IP: *.* 26.07.01, 14:12 Dzieki - byloby to trudne technicznie Mieszkam w Irlandii w malym miasteczku na zach. wybrzezu. Wlasnie udało mi się umówić z jedyną położną od porodów domowych w promieniu 60 km. Podobno jest cudowna. Dla odmiany szpital ma opinię najgorszego w kraju - wykonuje sie tu co 3 kobiecie cesarskie cięcie, połowa tylko rodzi w sposób naturalny. A ja zawsze marzylam o porodzie domowym. w kazdym razie dziekuje za chęć pozyczki - mam rodzine w Warszawie, która jesli cos znajdzie to mi przyśle.Czy Ty urodziłas Julke w domu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Poród domowy IP: *.* 27.07.01, 16:42 Nie, urodziłam Julkę w zwykłym szpitalu, co nie przypadło mi do gustu i dlatego zaczęłam zastanawiać się nad drugim porodem w domu, ale kilkadziesiąt kilometrów dalej znalazłam na tyle sympatyczny szpital, że następnym razem pewnie się tam wybiorę (może do wody). Na razie nawet nie jestem jeszcze w ciąży . Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś