Gość: guest IP: *.* 27.07.01, 13:07 Szukam nosidełka dla dziecka które nie trzyma jeszcze samo głowy, takiego w którym dziecko noszone jest z przodu, na szerokich szelkach. Może któras z mam ma taniej do odsprzedania, albo moze polecić jakąś firmę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: nosidełko dla malucha IP: *.* 28.07.01, 22:52 Mam do sprzedania prawie nowe- używane kilka razy nosidełko firmy Chit. Ma szerokie szelki, możliwość regulacji nachylenia malucha, kieszonke z tyłu. Nosidło nosi sie na brzuchu, a gdy dziecko podrośnie to z tyłu ( nie próbowaliśmy). Ma ładną tkaninę ganatowo- miodową w misie i serduszka. Można w nim spokojnie nosić nawet miesięcznego bączka, głowa ma solidne oparcie. Na tej firmy nosidle wynosiliśmy nasza starsza córkę, niestety tamto nosidło jest juz mooocno zużyte. A synek ...pare razy go nosiłam w 1 i 2 m-cu, on wzgardził i nowiutkim i starym nosidłem Chit, no teraz(rok) byliśmy z Michałkiem w nosidle w wąwozach, pouściliśmy całkiem odchylenie i chociaz wtedy bez wózka.Teraz szukam dużego nosidła na stelażu, ale z takim to dopiero problem kupićZa to prawie nowe nosidło, nawet zapakowane oryginalnie chcę 35 zł (nowe 70 zł). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: nosidełko dla malucha IP: *.* 29.07.01, 20:27 Jestem zainteresowana nosidelkiem, prosze o maila na priva.Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: nosidełko dla malucha do Miśki IP: *.* 30.07.01, 15:42 Chętnie bym go obejrzała. Daj znać jak możemy się skontaktować. Jeśli jesteś z z W-wy to mogę do Ciebie podjechać i jesli to jest to o co mi chodzi to od razu kupię. A jeśli nie to powiedż jak dokładnie sie nazywa to obejrzę sobie w sklepie. Czekam na odpowiedz na konto prywatne.Pozdrawiam Dominika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika Re: nosidełko dla malucha do Miśki IP: *.* 31.07.01, 09:20 Moje prywatne konto nawaliło, więc jeśli jeszcze aktualne to odezwij się tutajPozdrowionkaD Odpowiedz Link Zgłoś