Dodaj do ulubionych

Sklep Confetti

11.11.06, 20:36
Jestem ciekawa czy któraś z forumowych mam zagląda czasem do sklepu Confetti?
Mam na myśli np ten w W-wie w Blue City bo nie wiem czy jeszcze gdzieś jest?
Ceny są tam masakrystyczne ale ciuszki przepięknesmile Ja twardo wchodzę za
każdym razem jak jestem w Blue bo mają często bardzo duże przeceny. W tym
roku kupiłam piękne zimowe buty Modo kożuszkowe na futerku wysokie za 170zł
przecenione z ponad 400 a dziś upolowałam śliczny wiosenny kapelusik obnizony
ze 170 na 10złsmile Bardzo mi się podobają sukienki i płaszczyki dziewczęce-
będę wchodzić może tez przecenią? Podoba mi się w tych ciuszkach to,że są
inne-z całą sympatią do H&M czy C&A rzeczy są fajne ale ma je co trzecia
dziewczynka i wszystkie sa takie podobne. Ubrania z Confetti są śliczne,
oryginalne i znakomitej jakości tylko te ceny histerycznesad
Obserwuj wątek
    • alexsc Re: Sklep Confetti 11.11.06, 21:53
      w Poznaniu nie ma sad buuu
      a znam jedną dziewczynę wirtualniesmile, która zna ten sklepsmile moze cos napisze
      na ten temat
    • ewitek01 Re: Sklep Confetti 11.11.06, 22:15
      fakt, ceny makabryczne, ale ja często kupuję tam ubranka na przecenach... -70%;
      jak synek miał ok. 2 mies. obkupiłam go na kolejny zimowy sezon, wydając kupę
      kasy, ale warto było; jakość ubranek fantastyczna, o estetyce nie muszę chyba
      pisać...
      po ''normalnej'' (hehe) cenie tam nie kupuję, bo mnie na to nie stać;
    • rysia30 Re: Sklep Confetti 11.11.06, 22:44
      Kiedyś tam szalałam z zakupami. Jednak wszystko co dobre ma swój koniec. Dla
      mnie było to otwarcie sklepu w Blue City. Wcześniej ceny spadały w czasie
      wyprzedaży do -75% i wtedy było warto kupować te cudeńka. Wyprzedaże letnie
      zaczynały się już w czerwcu, a zimowe z początkiem grudnia. Teraz to już inna
      bajkasad Ceny kosmiczne, przeceny z nowej kolekcji do -50%, a starsze o -60% co
      i tak jest mało opłacalne. Po co kupować spodnie za 150-250zł jeśli można
      równie ładne kupić w Zarze za 25-30zł. Ubranka są rzeczywiście piękne ale
      jakość taka sobie. Wiem co pisze bo przez dwa lata kupowałam tak całe siaty
      ubrań. Latem kupiłam 3 koszulki i bluze. Niestety z dwóch koszulek zaczeły
      schodzić napisy. Mimo wszystko polecam tam zaglądać bo czasami można trafić
      prawdziwe okazje. W zeszłym roku tak upolowałam śliczne jeansy do kompletu
      koszule i sweterek dla siostrzeńca i dla mojego skarba dwie eleganckie koszule-
      wszystko po 20zł za sztuke. Kapelusze i czapeczki bywają po 10zł.
    • pola2004 Re: Sklep Confetti 12.11.06, 13:00
      witam,
      faktycznie Confetti w Polsce jest mega drogie. Dla porownania powiem Wam, ze w
      Egipcie ceny sa z 70% tansze. Kupilam w Kairze spodniczke w oryginalnym sklepie
      Confetti za 40 funtow eg.-ok 24 PLN, a ta sama spodniczka w Blue City
      kosztowala 180 zl. Myslalam, ze padne. Te rzeczy szyja min. w Egipcie.
      pozdr,
      • leigh4 Re: Sklep Confetti 12.11.06, 19:29
        Osobiście nie kupuję ale kupuje tam dla mojego synka teściowa. Może powiem
        jakąś herezję, ale daleka jestem od zachwytów nad tymi ubrankami. Niektóre
        rzeczywiście b. fajne, jakość też ok, ale nie są tak powalające jak
        wskazywałaby na to ich cena. Spodenki dżinsowe za 350zł to moim zdaniem duża
        przesada. Ale zgodnie z zasadą" darowanemu koniowi itd"-nie marudzę. Choć nie
        ukrywam, że wolałabym za te pieniądze kupić małemu inne rzeczy...

• zuzia_i_werka Re: Sklep Confetti 12.11.06, 19:40
          Ależ oczywiście,że się z Tobą zgodzę-to jest obłęd i w regularnej cenie tez bym
          tam nic nie kupiła.Mi się głównie podobaja wzory tych ubrań(na kiepską jakość
          jescze się nie nacięłam),podobne rzeczy były w sklepie Jacadi w Galerii Mokotów
          (teraz ten sklep nazywa się inaczej ale ciuchy wciąż piękne)i jest tam niestety
          równie drogo. Sprzedawca ma prawo dac cenę jaką chce jeśli ma chętnych do
          kupna. Przy mnie kobitka obcojęzyczna kupiła trzy sukienki dla kilkuletnich
          dziewczynek i zapłąciła ponad 2700smile Ją na to stać i tyle i myślę,że nawet
          zakupów nie rozpatruje,że moglaby kupić dużo więcej gdzie indziej.Po prostu
          inny światsmile
          • rysia30 Re: Sklep Confetti 12.11.06, 22:31
            Będąc w Paryżu nie mogłam sobie odmówić znalezienia sklepu Confetti. A, że
            uparta ze mnie istota to i znalazłamsmile Niestety ceny dokładnie takie jak u nas
            w Polscesad
            W Confetti w Polsce też głównie zaopatrują się obcokrajowcy i niekoniecznie
            kupują ubrania dla swoich dzieci. Panie z Azji, dla których w naszych sklepach
            trudno coś ciekawego znalezć często robią tam zakupy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka