gosia2122 12.11.06, 11:31 Który Entliczek Pentliczek. Dziecięce Centrum Handlowe-KRAKÓW jest najwiekszy(duzy wybór rzeczy dla niemowlat, miła obsługa)? ul.Dobrego Pasterza 122A ul.Wysłouchów 22a ul.Kazimierza Wyki 5 pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ekrakow ja byłam w dwóch: na Dobrego i Na Wyki 12.11.06, 14:02 i sama nie wiem. Wydaje mi się że na Dobrego Pastezra jest większy wybór wózków, i tego ytpu rzeczy [dużych]. Natomiast wszelkie zabawki, kosmetyki i ubrania to chyba na Wyki jest więcej. Chętniej kupuję na Wyki, bo mają więcej kosmetyków i butów dla dzieci. Ceny takie same, albo podobne. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch Re: ja byłam w dwóch: na Dobrego i Na Wyki 12.11.06, 19:36 zdecydowanie na Wyki najlepszy wybor Odpowiedz Link Zgłoś
euzebia500 Re: Który Entliczek Pentliczek...? 13.11.06, 18:24 EEEE, ja tam jestem za Dobrego Pasterza. Najlepszy wybór, najwięcej miejsca i super obsługa. Na Wyki obsługa jakaś taka zrzędna delikatnie mówiąc. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kumakk Re: Który Entliczek Pentliczek...? 13.11.06, 21:00 wszystkie Entliczki maja obsluge do bani. Panowie i panie sa zajeci glownie soba i uciekaja przed klientem jak moga. Generalnie porobili chyba specjalizacje - na Wyki chowaja sie na zapleczu, uciekaja a zlapani wciskaja na sile najdrozszy towar, na Wyslouchow celuja w znudzonych minach ewentualnie bezradnych usmiechach pt "niestety, nie potrafie doradzic" a na Dobrego Pasterza uprawiaja specyficzna prywate - zachowuja sie ajkby nie dzialali w sieci - podam przyklad (spotkalo mnie to 2 razy!) - chcialam kupic monitor oddechu z niania (dosc droga rzecz, ok 500 zl), powiedzieli mi, ze towaru nie ma , ze bedzie za dwa tygodnie a w innych Entliczkach tez nie ma, wiec zlozylam zamowienie. Jakiez bylo moje zdumienie, kiedy tego samego dnia bez problemu kupilam urzadzonko na Wyki. Dla mnie takie podkradanie klientow jest nieetyczne, zwlaszcza ze chodzilo o zagrozenie noworodka - przez te dwa tygodnie nie wiadomo co by sie moglo stac. Generalnie bardzo obsluga szwankuje w calej firmie, chyba sie czuja niezagrozeni w swej pozycji. Obsluga fajna jest na os. Zgody, ale za to ciasnota tam niemilosierna. Odpowiedz Link Zgłoś
mfka Re: Który Entliczek Pentliczek...? 13.11.06, 21:10 Jak dla mnie niemiłosierna tam jest zarówno ciasnota jak i obsługa, ostatnio chcialam kupić fotelik i czekałam na pana obsługującego ponad pół godziny, nie doczekałam się.... Odebrał z 10 telefonów i latał po sklepie jak z piórem robiąc 10 rzeczy na raz. Z pewnością więcej tam nie pojadę. Za to w Entliczkach nigdy nie miałam problemu z obsługą, czy to na Wyki, czy Dobrego Pasterza czy Wysłouchów, gdzie najczęściej bywam. Odpowiedz Link Zgłoś
dadgam Re: Który Entliczek Pentliczek...? 16.11.06, 22:37 tylko na Dobrego Pasterza jest fajny Odpowiedz Link Zgłoś
monia19722 czy Na Dobrego Pasterza to obok Aqua Parku ? 16.11.06, 22:52 przejeżdżałam obok Aqua Parku i wydawało mi się że widzę sklep Entliczka ale nie jestem pewna, czy to ten ?? Odpowiedz Link Zgłoś