Dodaj do ulubionych

Chicco Runner - czy jest stabilny??

IP: *.* 09.09.01, 18:32
Dziewczyny proszę Was o opinię - przymierzam się do kupna tego wózka - wiem, że prowadzi się go świetnie i w ogóle bardzo mi się podoba, ale mój mąż sobie ubzdurał, że z dzieciątkiem w środku może być mało stabilny.. I jak to jest? Do tej pory słyszałam o samych plusach - czy ktoś wie coś o minusach? Bardzo, bardzo proszę o radę - Ania
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Chicco Runner - czy jest stabilny?? IP: *.* 09.09.01, 18:56
      Kiedy wladuje sie do niego trzylatka do tylu, na rozlozone oparcie, a z przodu dwulatka, zaladuje sie kosz zakupami i ten czterolatek nagle wierzgnie to wozek sie przwraca :)Wydaje mi sie ze jest bardziej stabilny niz inne wozki z racji nisko polozonego srodkaciezkosci, tak mi powiedzial pan w sklepie i dla twojego meza powinien byc to zrozumialy argument. pozdarwiam Yoda
      • Gość: guest Re: Chicco Runner - czy jest stabilny?? IP: *.* 09.09.01, 19:09
        Yoda, dziękuję za odpowiedź - argument dla męża w sam raz :)) Powiedz mi jeszcze jak on się sprawuje na śniegu (błotach, piachach itp.)? I czy używałaś do tego wózka fotelika samoch. Synthesis, czy może jakiegos innego i czy były z tym jakieś problemy? Ania
        • Gość: guest Re: Chicco Runner - czy jest stabilny?? IP: *.* 09.09.01, 22:18
          Fotelika nie uzywalam, po blotach piachach i sniegach jezdzi jak po asfalcie.
          • Gość: guest Re: Chicco Runner - czy jest stabilny?? IP: *.* 12.09.01, 21:43
            Kupilam ten wózek przed dwoma miesiącami i uroczyście oznajmiam,że wózek jest super stabilny i chyba wygodny dla mojego 6,5 miesięcznego synka ,bo bardzo lubi w nim jeździć.Sprawdziłam go w górach, na polskich dziurach,schodach itp. i wszędzie było O.K.Mój mąż też jest tym wózkiem zachwycony!Polecam, chociaż reakcje na ulicy bywają różne, ale cóż, każdy ma prawo do swojego zdania.Pozdrawiam...
            • Gość: guest Re: Chicco Runner - czy jest stabilny?? IP: *.* 13.09.01, 12:36
              Dzięki bardzo - domyślam się tych komentarzy - wózek jest troszkę kosmiczny a u nas ludzie tolerancją nie grzeszą.. Ale co tam.. Grunt to się nie przejmować :)))
              • Gość: guest Re: Chicco Runner - czy jest stabilny?? IP: *.* 13.09.01, 13:33
                A ja czytałam wypowiedź którejś z dziewczyn (chyba Gosia26), że jej wózek wzbudza raczej sympatię. Hej, nie bądźcie przewrażliwione.
              • Gość: guest Re: Chicco Runner - czy jest stabilny?? IP: *.* 13.09.01, 14:00
                Jest to wozek do ktorego przy wsiadaniyu zawsze zaczepia sie jakis mezczyzna (pomaga)A dzieci krzycza mamo patrz jaki motor!Skad wy te nietolerancje wytrzasnelysciesmile)Jak ktos zwraca uwage to nie swiadczy o nietolerancji a o ciekawosci swiata. Niech wam sie wozi jak mi.....
                • Gość: guest Re: Chicco Runner - czy jest stabilny?? IP: *.* 13.09.01, 14:34
                  Ja tylko słyszałam komentarze w sklepie ale za bardzo się nimi nie przejmuję. I fakt, że nie byli to panowie tylko panie.. Najważniejsze, że mi się podoba, no i tak świetnie się prowadzi.. :))) Pozdrawiam - AniaD
                • Gość: guest Re: Chicco Runner - czy jest stabilny?? IP: *.* 13.09.01, 19:57
                  Ale się porobiło... a ja pisząc o różnych reakcjach nie miałam na myśli aż nietolerancji; chciałam się podzielić swoimi spostrzeżeniami ,po prostu. Tak czy siak wózek jest fajny i bardzo się cieszę ,że się zdecydowałam na kupno(chyba założę fan klub).Pozdrawiam :-))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka