Dodaj do ulubionych

OSŁONKA PRZECIWDESZCZOWA - GDZIE KUPIĆ?

IP: *.* 01.10.01, 13:48
Cześć!Proszę , poradźcie: chciałabym dokupić do mojej spacerówki osłonke przeciwdeszczową - nie wiem, czy mozna, a jeśli tak, to gdzie? W sklepach z wózkami? A może kupowałyscie juz taka rzezc w którymś ze sklepików internetowych? I czy są rozmiary uniwersalne, czy dopasowane do typów wózka? Mój wózek jest jakiejś dziwnej marki - "LUBBY" , podobny trochę do Graco. Dzięki.EWA
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: OSŁONKA PRZECIWDESZCZOWA - GDZIE KUPIĆ? IP: *.* 01.10.01, 14:13
      Ja kupiła w sobotę w sklepie z wózkami, folię przeciwdeszczową na spacerówkę - uniwersalna o tyle, że nie jest markowa (folia na Iglesinę kosztowła 80zł), kosztowała 28 zł. Wybór był pomiędzy: na wózek głęboki, na spacerówkę (folia bez okienka), na spacerówkę (folia z okienkiem) i na spacerówke z przekładaną rączką.
    • Gość: guest Re: OSŁONKA PRZECIWDESZCZOWA - GDZIE KUPIĆ? IP: *.* 01.10.01, 20:21
      Polecam sklep internetowy www.smyk.com, jest tam folia zarówno na wózek spacerowy jak i głęboki w cenie 22.90 zł.
      • Gość: guest PODZIĘKOWANIA........ IP: *.* 02.10.01, 11:50
        Dzięki za wszystkie rady........................ bardzo mi pomogłyście! Jestem juz oświecona!!!EWA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka