Dodaj do ulubionych

strony www z zabawkami

15.11.06, 10:44
Czy znacie jakies sklepy internetowe z zabawkami? Jak możecie to podajcie jakies fajne stronki, głównie dla dzieciaków w wieku od 2 do 6 lat. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • bell5 Re: strony www z zabawkami 15.11.06, 21:39
      Polecam www.ebaja.pl
      • mamuskawiki a ja polecam 15.11.06, 21:42
        wypróbowany przeze mnie:

ezabawki.pl/cgi-bin/easyshop.cgi
        i skorzystaj z wyszukiwarki, pewnie wiele ich wyskoczy.
        • mamuskawiki Re: a ja polecam 15.11.06, 21:43
          i bobomarket.pl też sprawdzony.
    • babystyle Re: strony www z zabawkami 15.11.06, 22:44
      U mnie w sklepiku również pojawiła się już nowa kategoria z Zabawakami dla dzieci.

Jeśli lubisz zabawki Tiny Love czy Świat Pluszowych Zabawek to zerknij tutaj
      www.babystyle.pl/sklep/Kategorie_zabawki/1.htm
      Jeśli masz jakieś pytania, służę pomocą.
      • dadgam Re: strony www z zabawkami 16.11.06, 12:36
        dorzucę swój smile www.maxisklep.pl

w większości zabawki dla chłopców bo sama mam w domu chłopaka wink ale staram się tez lalki, pralki odkurzacze itp wprowadzać smile
        • egoya Re: strony www z zabawkami 16.11.06, 21:10
          wielkie dzięki, w wyszukiwarce szukałam, ale po prostu wyskakuje ich taka masa, że przejrzeć to wszystko to z cudem graniczy. Zaraz biorę się do szukania.
    • bayeczka www.kidiland.pl 16.11.06, 23:03
      Zapraszam do tego wciąż rozwijającego swą ofertę sklepu smile
      www.kidiland.pl
      Można tu znaleźć zabawki dla niemowląt, edukacyjne, kąpielowe, pojazdy, jeździki, lalki, kuchenki, warsztaty, układanki edukacyjne, zestawy do sprzątania i inne tematyczne zabawki, fajne figurki piłkarskie Bendos i wiele wiele innych, których nie wymieniłam smile Już niedługo wejdą słodkie pluszaki i dużo samochodzików Majorette.

Górują znane, sprawdzone i dobre jakościowo marki typu Smoby, Berchet, Chicco, Faro itp.

Pozdrawiam smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka