Dodaj do ulubionych

Polecam firmę Renopol

IP: *.* 09.11.01, 12:42
Chciałabym polecić firme Renopol z Poraja koło Częstochowy. Ostatnio pojechali?my tam kupić nowy fotelik dla młodszego syna, taki 9 - 36 kg. Starszy jest już od roku użytkownikiem takowego i jeste?my bardzo zadowoleni. Sklep tej firmy oferuje bardzo duży wybór różnych fotelików a cena oscyluje w okolicach 250 złotych. Bardzo miła pani pomogła nam wybrać fotelik. Dodatkowo w sklepie można dostać kilka typów wózków w tym także importowane z Francji trójkołowce za ok 550.Dla zainteresowanych podaję namiary Poraj koło Częstochowy, ul Armii Krajowej 75, tel 034 314 65 56.PozdrawiamMarta
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Polecam firmę Renopol IP: *.* 13.11.01, 17:35
      A ja nie polecam wózków Renopol. Sa tanie i to jest ich jedyna zaleta. Ja miałam dla pierwszego dziecka wózek głęboko-spacerowy, którego pozbyłam sie po 5 miesišcach. wersja głęboka byłaby OK, gdyby nie waga. Miałam problem z wniesieniem gondoli z noworodkiem na 1 piętro. A wersja spacerowa nadaje sie dla całkiem dużego dziecka. Mój na 5 miesięcy siedział i oczywiscie domagał sie tego na spacerach . W nakładce spacerowej tego wózka był pokrzywiony jak paragraf. Poza tym je?li chciał spać można obniżyc tył, ale wtedy nogi automatycznie wędrowały do góry. Spał w tej pozycji max.15 minut i budził sie z płaczem. W spacerówce był chyba 3 czy 4 razy i na jednym z takich fatalnych spacerów poszli?my do sklepu i kupili?my mu przyzwoitš spacerówkę. Z tego co wiem bardzo podoby jest też wózek Deltim. Co do fotelików i innych wózków byc może sš dobre, ja opisuje tylko moje do?wiadczenie z tym konkretnym modelem wózka.
      • Gość: guest Re: Polecam firmę Renopol IP: *.* 13.11.01, 18:00
        Ja natomiast byłam bardzo zadowolona ze spacerówki Renopol, użytkowałam ją bardzo intensywnie przez 4 lata (nasz mały niestety na pieszych wycieczkach nawet jako czterolatek szybko "wysiadał"). Przejeździł nim wiele górskich eskapad i wózek trzymał się cało. Nie sprawiał wrażenia, żeby mu było w tym wózku niewygodnie. Tapicerka dobrze się prała i nie blakła. Fajne resory, bardzo wygodny w prowadzeniu (przez krótki czas miałam Haucka z podwójnymi kołami i to był istotnie koszmar na nasze polskie warunki...). Nie myślcie , że po takiej eksploatacji Renopol wylądował na śmietniku (mały jeździł nim przy wadze 20 kg+ zakupy) - teraz koleżanka wozi nim swoją małą i też jest zadowolona. Jedyna wada to troche kłopotów przy składaniu wózka, ale poza tym jest OK. urszula

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka