dzidzia_ch 15.11.06, 20:50 dziewczyny doradzcie! jak wplacic pieniazki w funtach na konto osoby prywatnej ktora jest w Wielkiej Brytani? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natali101 Re: przelew pieniezny 15.11.06, 21:45 musi ci podać konto funtowe i w banku płaciszNatalia ma <a href="forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: przelew pieniezny 15.11.06, 21:50 ale nie mozesz z kazdego konta w PL wplacic, musisz miec konto walutowe i okreslic jakiej waluty dotyczy.Chyba ze Twoje konto osobiste w PLN ma opcje wplaty i przelewow w innych walutach.Bank WBK na pewno ma konta walutowe, bo ja mam tam konto w euro.Chyba kazdy bank ma takie konto zreszta No i ta osoba w UK tez musi miec konto ale to chyba oczywiste.Jezeli to sprawa pilna i jednorazowa to moze skorzystaj z Western Union? Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: przelew pieniezny 15.11.06, 22:29 polecam PayPal, niedawno płaciłam przyjaciółce w Stanach. PayPal nie pobiera od płacącego prowizji, natomiast koleżanka od sumy ok. $75 miała zapłacić $1,50. Wpisujesz kwote w wybranej przez siebie walucie, a serwis pobiera z twojego konta równowartość w zlotówkach. aga Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch PayPal 16.11.06, 08:44 bardzo prosze o wiecej informacji na ten temat no wiecie kawa na lawe ! "jak to zrobic od samego poczatku" Odpowiedz Link Zgłoś
betty1234 Re: PayPal 16.11.06, 09:03 Troche informacji na temat PayPal mozna znalezc tutaj e-platnosci.23.pl/wirtualne_platnosci.htm chociaz troszke nieaktualne bo mozem w PL juz przyjmowac platnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
hana254 Re: przelew pieniezny 16.11.06, 09:10 jeszcze jest coś takiego jak Western Union, ale szczegółów nie znam musiałabys pójśc do banku i dowiedzieć sie więcej Odpowiedz Link Zgłoś