Gość: guest IP: *.* 06.12.01, 09:49 Zastanawiam się nad kupnem tego wózka, ale nie jestem pewna z uwagi na małe kółka. Bardzo proszę o opinię, czy ten wózek sprawdza się w mieście.Z góry dziękujęAnia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: Peg Perego Viaggio - bardzo proszę o opinię IP: *.* 06.12.01, 11:09 Koleżanka go miała i po 3 miesiącach oddała do sklepu w ramach gwarancji bo był beznadziejny. Te kółeczka niewygodne, zawieszenie twarde, rączka po przełożeniu chybotała się i przycięła dzidzi paluszek... Chyba o tym samym wózku myślimy ale poprzednia wersja nazywala się Venezia czy tak? no ale wybór Twój. Pozdrawiam anuś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Peg Perego Viaggio - bardzo proszę o opinię IP: *.* 06.12.01, 14:02 A ja mam taki wózek (VENEZIA) od ponad 8 miesięcy i jestem bardzo zadowolona. Kółka są bardzo skretne, więc lepiej sie prowadzą jak sie je zablokuje (jest taka specjalna blokada), zawieszenie faktycznie jest twarde, ale moje dziecko śpi w tym wózku jak zabite (uzywam go od momentu pierwszego spaceru) nie widzę specjalanego wpływu na jego psychike. jeżdziłam tym wózkiem po plaży , po lesie i bardzo go sobie chwalę. A co najważniejsze - jest super lekki (nie wiem jak Viaggio) i spokojnie moge go sama wnieść z małym na tzrecie pietro. Polecam z czystym sumieniem.Sylwia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Peg Perego Viaggio - bardzo proszę o opinię IP: *.* 07.12.01, 08:47 Zdadzam się tylko z tym ,że jest bardzo lekki.Sama takiego używałam przez 6 mies. i absolutnie nie mogę polecić.Ma praktycznie same wady a zalet żadnych.Gdybym miała kupować raz jeszcze na pewno bym tego nie zrobiła.Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Peg Perego Viaggio - bardzo proszę o opinię IP: *.* 07.12.01, 10:57 A ja tak. I naprawde jestem zadowolona.pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
guest Re: Peg Perego Viaggio - bardzo proszę o opinię 31.07.03, 22:43 Coś się szanownej pani pomyliło. Może lpeiej zapytać koleżanki o nazwę niż wprowadzać ludzi w błąd. Venezia to coś zupełnie innego. Viaggio to spacerówka, nie ma przekładanej rączki. To bardzo dobry wózek. Jestem z niego bardzo zadowolona, a mam go juz pół roku. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_mm Re: Peg Perego Viaggio - bardzo proszę o opinię 01.08.03, 09:00 zgadzam się - proponuję zajrzeć na www.pegperego.it i dokładnie obejrzeć Venezia to venezia jest ciągle udoskonalana i nei ma żadnego odpowiednika w Viaggio - venezia jest przeznaczona dla zakresu- noworodek;3 latek, jedyny na rynku jest lekki (ok 8kg), ma przekładaną rączkę i nie ma tych cholernych ciężkich wielkich kół co przy wnoszeniu na któreś piętro bez windy jest raczej nieodzowne (swoją droga ciekawe ze wszyscy producenci wózków uznali że matki małych dzieci mają wille albo apartamenty z windami i wózków lekkich nie robią) ja jeśli chodzi o PegPerego wyczaiłam jeszcze jeden fajny wózek którego aktualnie szukam po w-wskich sklepach - Converse leciutki niecałe 9 kg z nowoczesną gondolą która składa się potem w spacerówkę (nie osobna gondola i osobna spacerówka) na aluminiowym stelażu, bez przekładanej rączki ale przekłada się całość (gondola/spacer.) w odwrotnym kierunku no i cena jest przyzwoita około 950-1000 zł, venezia zaś kosztuje około 800-900 chociaż słyszałam w sklepach o podwyżce od sierpnia i ma kosztować ok 1000 zł wszystkei wózki firmowe gondolowe z pompowanymi kołami to wydatek OD 1400 zł w wielką górę.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Peg Perego Viaggio - bardzo proszę o opinię IP: *.* 07.12.01, 16:50 Odpowiem tak - nie znam tego modelu, ale mam Peg Perego Viaggio - i jest super. Zanim kupilismy ten wozek ogladalismy duzo modeli. I ten wybrany przez nas polecalabym innym. Lekki, skladany (parasolka), ma w miare twarde siedzisko (czyli dziecko po uplywie czasu nie wysiedzi go i nie bedzie sie zapadac). Amortyzowany na wszystkich kolach i dziecie spi slodziutko w nim. Gwarancja - roczna, wiec wozek nie rozleci sie szybko jak niektore modele innych firm (np. gwarancja pol roku i po pol roku wozek do naprawy). Polecam goraco! Odpowiedz Link Zgłoś