Gość: guest IP: *.* 13.12.01, 13:09 Ciekawi mnie ile z Was, przyszłe mamy, ma kłopot z ubraniem się, gdy Wasz brzuszek zaczyna się zaokrąglać?Czy nie powinno być więcej sklepów dla nas?Poznanianki! Co Wy o tym myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: ubiory dla przyszłych mam IP: *.* 14.12.01, 08:24 CZeść Ja to już jestem na to wszystko zła /na brak sklepów/.Jeżeli już jest sklep to wybór jest żałosny!Kolory , fasony są okropne, atu brzusio coraz większy i w swoje dawne rzeczy ja się już powoli nie mieszczę. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: ubiory dla przyszłych mam IP: *.* 28.12.01, 15:51 Zajrzyj do sklepu Hermes (jest to sklep z art. dla niemowląt, a obok jest sklepik dla mam) na ul. Głogowskiej, lub na strony www.miloha.pl kupowałam przez ten sklep internetowy i nie narzekam ceny też nie są wygórowane a jakość dobra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: ubiory dla przyszłych mam IP: *.* 28.12.01, 16:35 syla napisała/ł:> www.miloha.pl kupowałam przez ten sklep internetowy i nie narzekam ceny też nie są wygórowane a jakość dobraTeż polecem Byłam zadowolona, ubranko spełniło moje oczekiwania a i dostawa faktycznie była w ciągu 5 dni.PozdrawiamIwona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arturo Re: ubiory dla przyszłych mam IP: *.* 18.02.02, 23:44 ja polecam sklep w warszawie na ul grochowskiej 230 przy rondzie wiatraczna nazywa sie 9 miesiecyalicja Odpowiedz Link Zgłoś