dzidzia_ch 19.11.06, 07:51 dziewczyny doradzcie ktory jezdzik pchacz wybrac berchet www.allegro.pl/item143235636_jezdzidlo_berchet_voyager_5w1_nowe_f_ravat.html czy chicco www.allegro.pl/item142237022_nowy_chicco_samochodzik_auto_4_w_1_express_.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monii_1 Re: jezdzik berchet czy chicco 19.11.06, 08:30 tydzien temu miałam dylemat na temat jeździka...i....polecam CHOCCO 4w1 jest świetny chociaż z wielu funkcji juz nie skorzysta moja córka, ponieważ dostała go na 2 urodziny.Bardzo wytrzymały,ładnie wykonany ,fajne dźwięki,nawet nie jest taki głośny podczas jazdy no i jak dorwał sie do niego mój prawie 6 latek to stwierdziłam że powinien wytrzymać długo bo nie było różnicy kto w nim jedzie(mam na myśli wytrzymałość) Odpowiedz Link Zgłoś
ania762 Re: jezdzik berchet czy chicco 19.11.06, 08:54 ja miałam ten jeździk z berchet był super nie do zniszczenia właśnie tydzień temu pożegnał się z nim mój wyrośnięty czterolatek ale tak szczerze mówiąc patrząc na cenę to chyba wybrałabym chicco pozdrawiam ania Odpowiedz Link Zgłoś
malenka07 Re: jezdzik berchet czy chicco 28.11.06, 20:27 Ja sie przymierzam do tego Chicco. I zastanawiam sie: czy polroczne dziecko moze juz z niego korzystac; czy funkcja pchacza jest bezpieczna - tzn czy ten samochodzik nie odjedzie zbyt szybko? Moze ktos ma doswadczenie w uzytkowaniu tego jezdzika? Z gory dziekuje za odpowiedzi Pozdrawiam, Ania Odpowiedz Link Zgłoś
b.bujak Re: jezdzik berchet czy chicco 29.11.06, 13:23 moj syn ma ten model chicco od roku, dostal w wieku 10 mies - funkcja pchacza nie sprawdzila sie - nie ma blokady kol, zeby za szybko nie jechaly; polroczniakowi instaluje sie plozy i mozna pobujac...jest bezpiecznie, bo mozna przypiac takiego malucha pasami; ogolnie jestem zadowolona, dziecko też... eksploatuje ten pojazd dość intensywnie Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: jezdzik berchet czy chicco 29.11.06, 09:35 Mam Bretchet bubble go, absolutnie rewelacyjny, praktycznie niewywracalny, synek 3 lata pchał niespoełna roczna siostrę, mogłam ich spokojnie zostawiać samych - mała przypieta pasami i rodzajem plastikowej barierki, szeroki reling wokół samochodziku UNIEMOŻLIWIAŁ wywrócenie. Kauczukowe koła jeżdża po wszystkim, jest w miarę chichy. Bardzo polecam. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: jezdzik berchet czy chicco 29.11.06, 10:21 U NAs niestety o jeżdziku nie było mowy...Jak zabralismy maluszkę żeby może jednak kupić jeżdzik( a nie rowerek bo w sumie to nie ma jeszcze 2 lat...)to wtarabaniła się na rowerek Kubusia Puchatka(SMoby) i teraz trzeba pchać cyklistkę bo stópki zaparła na pedałach i ani mysli kręcić...Tak że mamy 2 w 1... Odpowiedz Link Zgłoś