szpulakasia 19.11.06, 21:33 Czy ktoś wie gdzie znajdę...Lub może ktoś ma do odsprzedania kupię !!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szpulakasia Re: Martynka i braciszek 20.11.06, 23:41 nikt nie wie???Bardzo mi zależy.... Odpowiedz Link Zgłoś
renata28 Re: Martynka i braciszek 21.11.06, 09:15 W tej chwili już nigdzie. Sama szukałam długo i intensywnie. Bez szans. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Martynka i braciszek 21.11.06, 13:05 ewa9923 napisała: > w bibliotekach< Znaczy się co sugerujesz? ))))))))))))))), pożyczyć na zawsze? Zartowałam )), chodziło chyba o kupno nowej na prezent. Ja tez szukam wszedzie i niestety te starsze tytuły nie do dostania. Aha, w zeszłym roku ok.20-24 listopada była jednodniowa promocja na stronie wydawnictwa.Wszystkie książki 50% taniej.Było bardzo dużo martynek, takich starych też.Pamiętam kupiłam chyba 10.Może w tym roku przed mikołajem też coś szykują? Odpowiedz Link Zgłoś
szpulakasia Re: Martynka i braciszek 21.11.06, 23:11 na stronie wydawnictwa już oglądałam...Jest kilka ale te mamy....Gdyby ktoś chciał sprzedać nadal jestem chętna.U mnie w mieście w bardzo małej księgarni na uboczu znalzałam kilka starych tytułow i zaraz wszystkie wykupiłam...ale braciszka nie było a moje dziecko codziennie pyta o to.... Odpowiedz Link Zgłoś
renata28 Re: Martynka i braciszek 22.11.06, 01:45 Kilka dni temu na Allegro było kilka starszych tytułów (braciszka nie było). Książka "Marthnka i muzyka" została sprzedana za ok. 60 zł, inne po ok. 40 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
marta76 Re: Martynka i braciszek 22.11.06, 07:59 zaintrygowałyście mnie ta Martynka,nigdy nie słyszałam.Powiedzcie proszę w jakim wieku jest ta dziewczynka i czy to są opowiadania tez dla chłopców,czy tylko dla dziewczynek? Odpowiedz Link Zgłoś
gucci77 Re: Martynka i braciszek 22.11.06, 08:34 ja też z chęcią chciałabym się dowiedzieć co to za książeczki Odpowiedz Link Zgłoś
szpulakasia Re: Martynka i braciszek 22.11.06, 20:39 Są to opowiadania o dziewczynce o imieniu Martynka.Jest ich mnóstwo każda bajeczka o czymś innym..Wydaje mi się że bardziej dla dziewczynki.....My mamy już około 15 a jest więcej.Są pięknie wydane pięknie ilustrowane i czasami udało mi się kupić w super cenie np w Auchan jest obecnie Martynka i Arka Noego za 6,9 a w swojej małej księgarni znalazłam stare tytuły po 9 zł....U nas są hitem czytane są codziennnie po kilka razy przez 3 latkę i Tatusia...Niektóre Marysia już zna prawie na pamięć i potrafi recytować.....Wiem że na allegro są starsze tytuły ale nie ma braciszka niestety.....Polecam naprawdę bo są fajne...Muszę polatać po jakiś małych księgarniach moze coś znajdę... Odpowiedz Link Zgłoś
sdomitrz Re: Martynka i braciszek 23.11.06, 08:24 Zapytaj tu, może sprowadzą? najlepszyprezent.pl/index.php?akcja=szukaj Odpowiedz Link Zgłoś
szpulakasia Re: Martynka i braciszek 23.11.06, 23:11 dzięki ale tam już pisałam.... Odpowiedz Link Zgłoś