Dodaj do ulubionych

CHICCO contra GRACO :-)

IP: *.* 22.02.02, 10:17
mam pytanie do osob , ktore posiadaja wozki Gravo Voyager Air6 i Cicco Pick Up Air6.Obydwa bardzo mi sie podobaja ale nie wiem,ktory jest lepszy.W sklepie zprzedawca twierdzil,ze Chicco ale ja nie wiem,bo Chicco jest dozszy o 150 zlotych od Graco.Jest szerszy ale mialam wrazenie,ze ciezszy.bedę wdzięczna za opinieizap.s.a może znacie sklep,w Ktorym Chicco nie kosztuje 930(!)zlotychsmile
Obserwuj wątek
    • Gość: darek Re: CHICCO contra GRACO :-) IP: *.* 22.02.02, 10:21
      ze względu na masę wybrałem Graco, nie jest może piórkiem, ale w porównaniu z pikapem był leciutki.
    • Gość: aga1 Re: CHICCO contra GRACO :-) IP: *.* 22.02.02, 10:59
      Ja polecam chicco - technicznie lepszy!!! Koleżanka kupiła nowego Graco i ciągle musiala jeździć do wulkanizatora - chyba ma ciensze opony. Poza tym , z racji bardzo duzych koszy na zakupy, wozi sie często ciężkie zakupy, i z koleżanka miałyśmy wrażenie za Graco nie wytrzyma. Ja kupilam używany za 690 zł, ale w śuper stanie chicco air 6 i jestem zadowolona - sprawdził się w górach, na plaży, mimo że ciężki, to jednak ma mnóstwo zalet. Polecam. Nie kupuj jednak w kolorze granatowym, lub z większą ilością granatowgo - strasznie blednie na słońcu i w praniu. Ja mam beżowy, często piorę wkładkę i nic się nie dzieje. Wózek mam od prawie roku i jest super!!!!
    • Gość: ola25 Re: CHICCO contra GRACO :-) IP: *.* 26.02.02, 22:38
      Ja mam chicco pck up air 4 jest super granatowy i cały czas wygląda jak nowy koleżanka ma już rok i nic się nie dzieje z kolorem i jest b. praktyczny trudny do zabrudzenia super amortyzacja itd. Kupiłam w sklepie internetowym ok.5 mies temu za 700 zł!!!
      • Gość: Agulek Re: CHICCO contra GRACO :-) IP: *.* 06.03.02, 10:49
        Byłaby wdzięczna, gdybyś podała adres tego sklepusmile Może znasz jakieś sklepy internetowe z ubraniami dla przyszłych mam?
    • Gość: GocAnna Re: CHICCO contra GRACO :-) IP: *.* 14.03.02, 19:51
      Wózek CHICCO jest do d... Mojej siostrze się rozklekotał po 1/2 roku, jest ciężkim grzmotem, w którym nawet pobujać dziecka nie można.
    • Gość: iberia Re: CHICCO contra GRACO :-) IP: *.* 15.03.02, 08:14
      czesc,dziekuje wam za wszytski dotychczasowe opinie i oczywiscie czekam na wiecej.wciaz nic nie kupilam.ogladalam bardziej CHICCO niz GRACO ale u Chicco jednak obawiam sie tej lamanej raczki.natomiast w GRACO jest chyba malo miejsxca ,wydaje sie waski i co tu zrobic.pra kupna wozk zbliza sie wilkimi krokami wiec pomalu zaczynam sie marwtic.mam pytanie do Anny,co sie stalo Twojej kolazance z CHICCO?iza
    • Gość: Lia Re: CHICCO contra GRACO :-) IP: *.* 15.03.02, 18:05
      Cześc. Tematy wózkowe powracają co chwila. Miałam te same dylematy, co Ty - ok. pól roku temu. Oglądałam i trochę próbowałam różnych wózków (zresztą, wszystkim radze - nie da się ocenić wózka tylko na podstawie oglądania i ruszenia w sklepie. Ważne, jak zachowa sie na nierównym chodniku, jak skręca, czy dziecku jest wygodnie).Poproś obsługę w sklepie żeby pozwoliły Wam wyjechać poza sklep na chwilę chociaż. Co do Graco -moim zdaniem jest lepszy - sami taki posiadamy ( ale nie V. Air, lecz Coach Rider.)Koleżanka ma Chicco - stale te wózki porównujemy. Chicco ma większą ( znacznie ) wagę, i fatalną ( moim zdaniem) tapicerkę - bawełna taka sztywna, kolorystycznie nie najładniejsza ( ale to sprawa gustu), u koleżanki po pól roku używania wypłowiała i wygląda jak szmata, poza tym jest ciężki w prowadzeniu jak muł i niezupełnie na płasko się rozkłada. Co prawda, jest trochę szerszy. Moja córeczka do szczupłych nie należy, ale w Graco spokojnie mieści się i śpi bez problemu ( ma teraz 5 mies). Amortyzatory i ten i drugi mają podobne. Jak masz pytania - chętnie odpowiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka