Gość: bratek IP: *.* 05.03.02, 08:36 Chciałabym kupić mojemu synkowi na drugie urodziny farmę tj. koniki, krówki, kurki, zagrody itd. Czy widziałyście (liście) gdzieś coś takiego w jakimś sklepie w Warszawie albo w sklepie internetowym?Bedę wdzięczna za pomoc Ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: darek Re: POSZUKUJĘ FARMY IP: *.* 05.03.02, 09:52 widziałem coś takiego w świecie Brio czy jak to się nazywa, ale nie w wawie może poszukaj sklepu tej sieci i tam dopytaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek Re: POSZUKUJĘ FARMY IP: *.* 05.03.02, 09:59 Darku,a gdzie widziałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: POSZUKUJĘ FARMY IP: *.* 05.03.02, 10:15 w Białymstoku, jest sklep stowarzyszony z tym całym Swiatem zabawek Brio i coś takiego widziałem, jakieś konie krowy kozy wozy drabiniaste płotki w wielkim pudle, myslę, że w w-wie jest sklep tej sieci, oni tam mają katalogi i pewnie jak nie mają to mozna zamówić, ja niestetry większość, rzeczy muszę tak kupować - w ciemno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek Re: POSZUKUJĘ FARMY IP: *.* 05.03.02, 10:19 Darek,Podaj mi proszę adres do tego sklepu - mój mąż będzie w przyszłym tygodniu w Białymstoku, to mógłby podjechać i obejrzeć, bo to o czym piszesz to może być TO!pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: POSZUKUJĘ FARMY IP: *.* 05.03.02, 10:40 z dokładnym adresem to będzie cięzko niemniej jednak jest to na ulicy malmeda, taka mała boczna uliczka na przeciwko hotelu cristal, tuż za rogiem po schodkach, samiusie centrum pozwolę se użyć tak wielkiego określenia, a sklep nazywa się bodajże Puchatek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek Re: POSZUKUJĘ FARMY IP: *.* 05.03.02, 10:55 baaardzo Ci dziękuję - wyślę tam męża na pewno.Weszłam na stronę Świata zabatek Brio ale strona z katalogiem jest w przygotowaniu, a z tego co tam wyczytałam to nie ma sklepu firmowego w W-wie (???) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: POSZUKUJĘ FARMY IP: *.* 05.03.02, 11:10 zobacz jeszcze tuhttp://www.bobasy.com/cgi-bin/sklep/sklep.cgi#Wiejska_farma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bachotek Re: POSZUKUJĘ FARMY IP: *.* 05.03.02, 10:07 wejdź na stronę http://www.carimex.pl drogie ale super zabawki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia26 Re: POSZUKUJĘ FARMY IP: *.* 05.03.02, 11:59 Ja mam komplecic Lego- sa kury krowa konikwoz ogrodzenie dla zwierzatekkorytka, traktor i przyczepa, jedzonko...i kupa innych rzeczy. Co wazniejsze jest to sprzedawane w malych zestawach wiec mozna rozbic na kilku czlonkow rodziny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morud Re: POSZUKUJĘ FARMY IP: *.* 05.03.02, 13:17 Niestety Farmy Lego nie ma już na naszym rynku. Próbowałam ją kupić mojej małej na Święta i takich mi udzielili informacji. Odpowiedz Link Zgłoś