Gość: Miśka! IP: *.* 06.03.02, 21:05 Mozna kupić je w Endo lub taniej w Merlinie. Są i tak drogie (26.50) a jest tyle części. Może ktoś ma takie książeczki i napisze ile one mają stron (nikt tego nie podaje) i czy wartają swojej ceny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: EwG Re: Bajki o Mysi IP: *.* 07.03.02, 13:12 Chyba chodzi Ci o książeczko o Mysi. Z tego co wiem wydano ich z osiem części i co prawda nie miałam żadnej w ręku to wydaje mi się, że każda z nich zawiera tylko jedno opowiadanie, co przy takiej cenie nie jest chyba opłacalne.Ale udało mi się kupić Mysię na kasecie video (dwie część z czterech wydanych - Zwierzaki i Urodziny) Mój Misiek - 2 lata ogląda z zapartym tchem.Kasety są po 29.90, zawierają chyba po 8 odcinków Mysi, w sumie około 50 min. Polecem, choć głosu nie podkłada w nich Krzysztof Kołbasiuk. Jeśli chcesz dowiedzieć się czegoś więcej to oszukaj wątek "Co powinien umieć dwulatek" na forum edziecko, bo tam trochę o Mysi pisaliśmy.Ewa mama Michała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EwG Re: Bajki o Mysi IP: *.* 07.03.02, 13:13 NIe napisałam, że kasety o Mysi kupiłam w Empiku, książeczki podobno też są do kupienia, ale sie na razie nie natknełam.Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bea Re: Bajki o Mysi IP: *.* 07.03.02, 16:53 Książeczki o Mysi baaardzo kochamy bo były to pierwsze ulubione książeczki Jędrka ,najciekawsza jest wg nas Mysia na wsi - we wszystkich książeczkach są ruchome elementy .Super!No i są jeszcze :rozkładany domek i zagroda ( dla troszkę większych dzieci ).Pozd,Bea Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miśka! Re: Bajki o Mysi IP: *.* 08.03.02, 14:18 Wszystkim dziękuję za odpowiedzi. A Ty Bea, skoro masz takie książeczki, napisz proszę,po ile one mają stron. Miśka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akasia Mysia - choć nie bajki IP: *.* 07.03.02, 23:27 Trochę z innej beczki - widziałam w sklepie bord do tapety z Mysią i zasłonko-firankę również z postaciami Mysi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paskuda Re: Mysia - choć nie bajki IP: *.* 08.03.02, 10:58 A gdzie to widziałaś? Chodzi mi zwłaszcza o firanko-zasłonkę. Mama zakochanej w Mysi prawie trzyletniej Guni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1999 Re: Mysia - choć nie bajki IP: *.* 08.03.02, 13:31 Mysia nasza mysia....mamy "urodziny" i Ptyś sam śpiewa!! Dotąd krzyczał na nas jak próbowaliśmy zupełnie nie rozumiem .... Tylko przy smażeniu naleśników udawało mi się go namówić, "żeby się udały"A w endo sa obrazki w ramkach na ścianę z Mysią a książeczki są w twardej okładce ale strony takie sobie miękkie. Niech żyje Mysia ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozunia Re: Bajki o Mysi IP: *.* 08.03.02, 10:52 Ksiazeczki o Mysi sa super, mamy Mysię na basenie i Mysie na wsi. Jozefina dostala je nim skonczyla dwa lata i po prostu je uwielbia (podobnie jak film, nagrywamy Mysie na wideo.) Cena moze nie jest zachecajaca ale za to jaka pyszna zabawa. Uwazam ze naprawde warto kpic choc 1 lub dwie. Pozdrowionka - hala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MonikaF Re: Bajki o Mysi IP: *.* 08.03.02, 11:32 A ile stron mają te książeczki i czy mają sztywne kartki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bea Re: Bajki o Mysi IP: *.* 08.03.02, 20:13 Wewnątrz 7 kartek sztywnych ( 16 stron rysunków):otwierane okienka z ukrytymi zwierzakami ,ruchome elementy np Mysia galopuje na koniu albo schodzi po drabinie z jabłkami albo jedzie na traktorze...warto ,warto.Mam wszystkie Mysie i polecam najciekawsze wg moich dzieci -Mysia na wsi ,Urodziny Mysi ,Mysia na placu zabaw ( w takiej kolejności ).Pozd.Bea Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyrafo Re: Bajki o Mysi IP: *.* 08.03.02, 21:45 Hej,Czy macie jakis sposob na to by elementy za ktore sie ciagnie starczaly na dluzej niz miesiac? Moja cora uwielbia Mysie ale choc bardzo sie staramy nie eksploatowac ksiazeczki zbyt drastcznie to jednak Mysia wypadla z basenu, "jest zieputa i nie ce pjiwac" i jest czarna rozpacz za kazdym razem gdy dojdziemy do strony z zepsuta Mysia.Pozdrawiam Zyrafo Odpowiedz Link Zgłoś