Dodaj do ulubionych

JAKA PRALKA ?

IP: *.* 14.03.02, 13:43
Potrzebuję opiniii na temat pralek gdyż stary polar mi się posypał a nowych jest tyle,że nie wiem co kupić.Mogę wydać max 1700zł.i za tę cenę widziałam Amicę z 1000obrotów i zabezpieczeniem przeciw zagniataniu i jakimś dodatkowym spłukiwaniem oraz Candy podobną ale bez tego spłukiwania.A generalnie nie wiem czy ma to być ładowana z góry czy z przodu,jak myślicie co lepsze?jakie macie doświadczenia?jaką pralkę byście polecały?
Obserwuj wątek
    • Gość: darek Re: JAKA PRALKA ? IP: *.* 14.03.02, 13:47
      Ariston Margerita
    • Gość: tygrys Re: JAKA PRALKA ? IP: *.* 14.03.02, 14:08
      Zgadzam się z darkiem, Ariston Margerita jest na prawdę w porządku, mam ją ponad 2 lata i działa bez zarzutu, nadaje się do prania właściwie wszystkiego. Candy bardzo mi się podobają, mają świetną stylizację, ale odradził mi zakup pralki tego typu pan w Euro :). Powiedział, że w naszych polskich warunkach się nie sprawdzają, po prostu są za delikatne i mało wytrzymałe...Z życzeniami dokonania właściwego wyboruKasia B.
      • Gość: darek Re: JAKA PRALKA ? IP: *.* 14.03.02, 14:14
        mi candy odradził pan serwisant, po prostu zaszedłem do serwisu i popatrzyłem popytałem czego najmniej mają na warsztacie, ponadto na Aristona dostałem 7 lat gwarancji 2 firmowa 5 dokupiona z 50 PLN, teraz one są tańsze dwa lata temu krązyły po około 2000PLN, ale warto najgłośniejszy odgłos to pobieranie wody, czasami łapiemy się na tym, że zapominamy o praniu które się skończyło, a prać my nawet firanki w niej pierzemy
        • Gość: Margotka69 Re: JAKA PRALKA ? IP: *.* 15.03.02, 15:53
          Darku, czy pralka, którą polecasz jest ładowana od góry?
    • Gość: kajaczek Re: JAKA PRALKA ? IP: *.* 15.03.02, 15:17
      Czyli Ariston i...nie widzę lepszych.Dzięki za podpowiedź-mam nadzieję być zadowoloną użytkowniczką.Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka