Gość: dagal
IP: *.*
29.04.02, 18:32
to troche nie o dzieciach, ale mamom tez sie cos należy. OSTRZEGAM!!!! wszystkich przed kupowaniem butów firmy "BATA" moja historia z nimi trwa już od 20 03 i nadal nie widać końca. w styczniu kupiłam sobie pantofle, ale była zima więc ich nie nosiłam założyłam na początku marca i już po 2 tyg. rozkleiły sie dość mocno a co więcej po pierwszym założeniu stopy miałam jak indianin ze szczepu czarne stopy. niczym nie mogłam ich domyć. kiedy poszłam do sklepu z reklamacja powiedziano mi, że mam sie zgłosić za 2 tyg. żądałam zwrotu gotówki ale oddano mi sklejone buty. nie zgodziłam się ale po nastepnych 2 tyg znowu oddano mi sklejone buty.odebrałam buty bo co innego mi zostało i powiedziałam że niedługo z nimi wrocę bo na pewno znowu się rozkleją co się stało(rzecz dzieje się w sklepie w carefour -targóewk)ekspedientka przyjęła buty do ponownej reklamacji. jutro mijają kolejne 2 tyg. i była to juz 3 cia reklamacja. jednak jestem pewna, że znowu dostane sklejone buty co za koszmar!!!!przepraszam ,że tak długo ale chcę żrbyście zobaczyły co to za gechenna kupić buty u "BATY" i nigdy nie po[pełniły tego błedu co ja.(podczas jednej z reklamacji dziewczyna, która kupowala torebkę powiedziała mi, że miala identyczną historię więc nie jestem tak zwanym wyjątkiem)pozdrowienia