Dodaj do ulubionych

Graco Metro Sport - oparcie

IP: *.* 22.05.02, 13:58
Drogie Dziewczyny!Opinie na temat Graco Metro Sport, ktore przeczytalam na forum sa raczej przychylne, dlatego rozwazam jego zakup. Mam jeszcze pytanie dotyczace oparcia w tym wozku. Pierwszy raz spotkalam sie z takim rozwiazaniem, ze wysokosc reguluje sie sznureczkami. Napiszcie czy to zdaje egzamin. Wydawalo mi sie malo stabilne przy innych modelach ze sztywnym oparciem. Ale moze to zludzenie. Jak jest w uzytkowaniu?Pozdrawiam :-)Agnieszka
Obserwuj wątek
    • Gość: Magdzi Re: Graco Metro Sport - oparcie IP: *.* 22.05.02, 20:50
      Ja też wcześniej myślałam, że to jakaś "lipa". Ale chyba nie.Używam go od niedawna, ale jak na razie nawet mi te sznureczki odpowiadają. Zwłaszcza rozkładanie oparcia jest super, po prostu wkładasz palec w taką pętelkę i pociągaz do tego miejsca, do którego chcesz. Trochę gorzej jest, jaśli chcesz podnieść, a w wózku siedzi (ciężkie) dziecko. Mnie nie udaje się tego zrobić samymi sznureczkami, jedną ręką muszę sobie przystrzymać oparcie. Natomiast jeśli chodzi o stabilność oparcia to jest w porządku, trzeba tylko zwrócić uwagę, czy oba sznureczki są mniej więcej tak samo podciągnięte, inaczej oparcie będzie krzywo.To rozwiązanie ze "sznurkami" ma duży plus: możesz ustawić oparcie w całkowicie dowolnej pozycji.
      • Gość: kasiula20 Re: Graco Metro Sport - oparcie IP: *.* 23.05.02, 09:11
        Oparcie jest naprawdę rewelacyjne. Można regulować je wedle życzenia i wygody dziecka. Nie ma trzech poziomów jak w innych wózkach tylko tyle ile się chce. Bardzo łatwe w użyciu. Pociągasz i już. Mechanizm dosyć stabilny. Polecam. Nie wiem jak będzie z podnoszeniem gdy dziecko będzie starsze i cięższe.pozdrawiam
        • Gość: aston Re: Graco Metro Sport - oparcie IP: *.* 23.05.02, 09:47
          Dziekuje Wam Dziewczyny za opinie.Milego dniaAgnieszka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka