Dodaj do ulubionych

Jaką wybrać lodówkę??????

IP: *.* 10.06.02, 11:28
Kochane dziewczynki Nie raz radziłam się was w różnych sprawach tym razem chodzi mi o lodówkę!!!! Moja teściowa chce zakupić nową lodówkę bo stara to już przeżytek. Proszę was napiszcie mi jaka firma jest dobra i w miarę nie droga....... W imieniu teściowej bardzo dziękuje za odpowiedzi!!!!!! Pozdrawiam Lionka :hello
Obserwuj wątek
    • Gość: Gosiafka Re: Jaką wybrać lodówkę?????? IP: *.* 10.06.02, 13:08
      Jeżeli chodzi o sprzęt to podobno tylko Bosch .I rzeczywiście mam kuchnię i zmywarkę i bardzo sobie chwalę.Natomiast lodówkę wybrałam firmy Gorenje :) Spodobał mi się srebrny kolorek :bounce: Sprzedawca zapewniał że firma jest w porządku :) Pozdrowionka Gosia
    • Gość: iwonaw Re: Jaką wybrać lodówkę?????? IP: *.* 10.06.02, 13:56
      A wiesz co zrobił mój mąż?Zadzwonił do różnych serwisów i zapytał jakie lodówki są u nich najczęściej naprawiane, ile kosztuja części zamienne.Kupiliśmy PolmarUdanych zakupówIwona
    • Gość: Gosia1 Re: Jaką wybrać lodówkę?????? IP: *.* 10.06.02, 15:35
      My też kupowaliśmy lodówkę pytając nie sprzedawców, ale tych do których trafia uszkodzony lub psujący się sprzęt. Bosch to już niestety przeżytek, bo nie jest składany tam gdzie wcześniej ale na wschodzie. Podobały mi się prawie wszystkie lodówki ale większość ma podstawową wadę: kratkowe półki w zamrażarce. To prawdziwa plaga. Każda gospodyni wie, że jak w zamrażarce pocieknie coś z mięsa albo owoców, to taka kratkowa półeczka to tragedia - zalana jest cała zamrażarka. A niestety mało jest producentów myślących podobnie jak ja. W końcu znalazłam. Kupiliśmy lodówkę firmy electrolux. Jestem nią zachwycona. Nie dość, że piękna, oszczędna, z pełnymi półeczkami w zamrażarce to jeszcze jako jedyna firma (przynajmniej u nas) od wielu lat właściwie nie posiada żadnych reklamacji! To lodówka, która jest najrzadziej poddawana reklamacji. I o to mi chodziło. Nie należy do najtańszych niestety, ale ja szukałam produktu, który będzie mi służył już do końca. Nie zamierzam (bo i nie stać mnie) kupować następnej lodówki. Z czystym sercem polecam Ci ją.Pozdrawiam GosiaP.S. Tylko wystrzegaj się polara. Moja koleżanka ma u siebie już piątą lodówkę - wszystkie po kolei oddaje do reklamacji, bo psują się po kilku miesiącach. Wreszcie Jej cierpliwość się skończyła, powiedziała że to już ostatnia......Ja uważam, że jest anielsko cierpliwa :-)
    • Gość: AneczkaG Re: Jaką wybrać lodówkę?????? IP: *.* 10.06.02, 19:54
      Ja też nam elektroluxa. Zdecydowanie polecam, co prawda stuknie jej dopiero 2 latka, ale poza moją działalnością niszczycielską (urwałam dzwiczki w zamrażalniku) nie mam z nią żadnych kłopotów. A moi rodzice mają polara (ale tego troszkę starszego, nie te całkiem nowe) i też są zadowoleni przez chyba 7 lat - nie pamiętam, ale na pewno już długo.Aneczka
    • Gość: brytnej Re: Jaką wybrać lodówkę?????? IP: *.* 11.06.02, 06:24
      Cześć!Ja ,tak samo jak moje poprzedniczki mam Electroluxa i jestem b.zadowolona,wcześniej(jak byłam piękna i młoda)też miałam Electroluxa tylko małego-i nigdy mi się nie popsuł.Jeżeli chodzi o ceny-sprawdz w Media Markt-tam często są promocje.Pozrawiam_Basia
      • Gość: ruda Re: Jaką wybrać lodówkę?????? IP: *.* 11.06.02, 08:56
        JA mam Libherra, bardzo w porządku, szczególnie relacja powierzchni chłodziarki do zamrażarki (bo ja mało zamrażam i mam półtorej szuflady.Elektolux na pewno jest dobry
    • Gość: iwa7 Re: Jaką wybrać lodówkę?????? IP: *.* 13.06.02, 15:56
      Kupowałam lodówkę pół roku temu i również prosiłam o radę na forum.Otrzymałam sporo odpowiedzi irad co do lodówek.W końcu wybrałam lodówkę firmy Bosch.I nie żałuję.Jest dosyć duża ma 2 agregaty , i przede wszystkim enerooszczędna.Pozdrawiam .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka