Gość: AniaKS IP: *.* 22.06.02, 08:51 Witajcie!Szukam osoby, ktora ma plecak aventu z termokieszenia- czy sie sprawdza? Podobno mleko lub inny pokarm pozostaje zimny/cieply przez ok 5-7 godz, czy to prawda???Ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Vialle Re: Plecak Aventu? IP: *.* 24.06.02, 13:17 czes, ja mam taki plecak i nie wiem czy temperatura utrzymuje sie az 5-7 godzin, ale ze 3 na pewno, w zimie nie strach bylo sie dac mlodemu napic nawet na dlugim spacerze, bo mleczko bylo zupelnie cieple. A co do schladzania, to ja wkladam do tej kieszeni takie niebieskie torbki z zestawu "busiensswoman" Aventu - trzymasz je w lodowce i one na dluuugo zatrzymuja zimno. I przy takiej pomocy mozna miec co najwyzej za zimne picie. Mysle, ze ta kieszen spelnia swoje zadanie. I w ogole ten plecaczek jest fajny i praktyczny, bardzo wygodny, tylko ze jak na moj gust ciut za maly. Kiedy trzeba zabrac jakies dwa sloiczki, ubranko na zmiane, lyzeczke, kremy do pupy,wilgotne chusteczki i swoj portfel, to plecaczek zaczyna pekac w szwach. Ale w ogole polecam. Odpowiedz Link Zgłoś