Dodaj do ulubionych

Sklepik Nestle

IP: *.* 03.07.02, 12:47
Jak to jest z tym sklepikiem Niebieskiego Misia Nestle ?Niedawno był, a teraz wchodząc na strone Nestle jakoś go nie widać. Czy przestał działać ? Czy tylko funkcjonuje przy okazji jakiś promocji ? A może jest jakoś inaczej się do niego zagląda niż przez stronę Nestle ?zdezorientowana Ania
Obserwuj wątek
    • Gość: Gosia Re: Sklepik Nestle IP: *.* 03.07.02, 13:07
      Sklepik Nestle jest okresowo. Ostatnia promocja skończyła się 31 maja. Właśnie czekam na prezenty. Myślę że za jakiś czas będzie następna promocja. Jak się nie mylę są dwa razy w roku-jesienią i wiosną. ja zawsze zbierałam kupony od promocji do promocji, warto.
      • Gość: Ika Re: Sklepik Nestle IP: *.* 03.07.02, 20:14
        Od Nestle dowiedziałam się, że promocja sie skończyła i następnej nie planują, przynajmniej na razie.
    • Gość: agniesia1 Re: Sklepik Nestle IP: *.* 03.07.02, 20:23
      o jakim sklepiku mówicie?? czy możecie mi coś więcej na ten temat powiedzieć???będę wdzięczna.aga
    • Gość: guest Re: Sklepik Nestle IP: *.* 05.07.02, 20:03
      Mówimy o promocji "Wymień kody na nagrody". Za kody dostajesz nagrodę, np. 25-torba taka do wózka albo półroczna prenumerata Twojego dziecka, 2 kody-łyżeczka itp.My też czekamy na nagrody.Oczywiście chodzi o kody z kaszek Nestle.
      • Gość: ljoanna Re: Sklepik Nestle IP: *.* 07.07.02, 18:03
        Ciekawa jestem czy sie doczekamy? Jotl
    • Gość: guest Re: Sklepik Nestle IP: *.* 06.07.02, 14:29
      podajcie mi dziewczyny adres inter. tego sklepiku
      • Gość: ANN Re: Sklepik Nestle IP: *.* 07.07.02, 15:41
        http://www.mis.nestle.pl
    • Gość: wera Re: Sklepik Nestle IP: *.* 01.08.02, 07:27
      A ja juz dostałam. Weronisia(14m) ma teraz nowego przyjaciela np. w postaci misia tkwiacego na zatyczce w gniazdku w scianie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka