IP: *.* 23.07.02, 21:32
Mam możliwość kupna tego wózka za 1100 zł nowy, wersja adventure spacerówka + kokon. Niewiem czy to dobra cena i czy jest to model tzw. uniwersalny (głęboki + spacerówka)? Nigdzie w Internecie nie mogę znaleźć akurat tego modelu i jego ceny. Wcześniej nie myślałam o tym wózku, ale dziś go zobaczyłam i wydaje mi sie ze to może okazja. a tak przy okazji, dziś pierwszy raz widziałam wózek firmy Roan i jest naprawde ciekawy.
Obserwuj wątek
    • Gość: kabat Re: rider at+ IP: *.* 24.07.02, 07:31
      Nie wiedziałam że Raider AT+ na wersję adventure. Wydawało mi się, że raider AT+ to wersja BebeCar. Ja go gorąco poleca. Duże dmuchane i skrętne przednie koła to super patent. Żaden wózek tak nie jeździ. Cena jak dla mnie okazyjna, ale czy za samą spacerówkę czy z gondolą? Dla mnie dziecko powinno mieć gondolę, no czyba, że się urodzi na wiosnę i do zimy spokojnie wyrośnie z gondoli to wtedy proponuję głęboką spacerówkę.Lidka i 132 miesięczny Maciek
      • Gość: anulek Re: rider at+ IP: *.* 24.07.02, 09:22
        Dzięki za odpowiedz. Widze że w przeciwieństwie do mnie to coś rozumiesz. Ale wydaje mi sie ze bebecar ma dwie wersje Adventure i Urban??? To chyba chodzi o kolory?? Może kolory stelaża czarny lub srebrny??? Wytlumacz mi co to jest gondolka w rider at+???? Bo ten wozek który widziałam to jest spacerowka którą można rozłożyc na płasko i w środku jest kokon (takie jakby nosidełko z rączkami po bokach i usztywnionym spodem) Czy to jest ta gondolka, czy to jeszcze coś innego?? Naprawdę niewiem jakie są wersje w tej firmie. Poprostu nie moge sie połapac w nazewnictwie, bo są dwie wersje uniwersalna i spacerowa i niewiem którą widziałam.
        • Gość: AnkaZ Re: rider at+ IP: *.* 24.07.02, 12:50
          Ponieważ jestem zainteresowana tym wózkiem, mogłabyś napisać gdzie można go kupić w takiej cenie (jeżeli to sklep oczywiście).PozdrawiamAnkaPS. Wszystkie modele tych wózków są na stronie www.godex.com.pl
          • Gość: kabat Re: rider at+ do Anki IP: *.* 25.07.02, 06:59
            Właśnie firma Godex w Poznaniu je importuje z Portugalii i tam są chyba najtańsze. Porównywałam ceny w Warszawie z ich cenami i można oszczędzić. Zresztą wiele sklepów sprowadza od nich. Prowadzą sprzedaż detaliczną.Lidka
    • Gość: MonikamamaBartka Re: rider at+ IP: *.* 24.07.02, 10:52
      wejdz na stronę http://www.familyshop.com.pl/TOWARY/Bebecar02/RaiderATPlus.htmltam znajdziesz opis i zdjęcia.
    • Gość: Agata Re: rider at+ IP: *.* 24.07.02, 14:45
      Kobitki, Bebe Car to jest nazwa firmy, a właściwie marki. W tej marce są wózki: Raider, Style, Campus, może i inne. W ramach Raidera są: Raider AT+ Raider AT no i od niedawna Multipla. A co to jest Adventure, to zapomniałam, ale to jakaś wersja któregoś z w/w wózków.Sama spacerówka, o której piszecie kosztuje ok. 1150 zł (może teraz nieco drożej), a kokon ok. 280 zł. Razem koło 1450 zł. 1100 jest więc ceną okazyjną, ale tylko dla nowego wózka.Miałam ten wózek, ale bez kokona. Jest ok chociaż jako sopacerówka jest dość ciężki a dziecko moim zdaniem siedzi zbyt wysoko (ja wolę nisko zawieszone siedzenia). Kół skrętnych w ogóle nie używałam. Powiem szczerze, że jak urodziłam drugie dziecko, to wróciłam do mojego Bebe Conforta (odkupiłam ten sam, który sprzedałam po pierwszym dziecku). Pozdrawiamagata
      • Gość: kabat Re: rider at+ do Agaty IP: *.* 25.07.02, 06:57
        Dziwi mnie po co kupowałaś wózek ze skrętnymi kołami skoro ich nie używałaś. W końcu ten model nie jest taniW/g mnie ta funkcja bardzo się sprawdza, nie musisz naciskać na rączkę, żeby skecić.Lidka
        • Gość: Agata Re: rider at+ do Agaty IP: *.* 25.07.02, 10:38
          Nie dziw się tak bardzo. Model AT+ nie jest dużo droższy od AT, bez skrętnych kół. Zaledwie kilkadziesiąt złotych. A w momencie, gdy ja kupowałam wózek AT był tylko w jednym kolorze, a mnie się podobał akurat inny, w którym był dostępny AT+. Ot, cała tajemnica. Zresztą potem żałowałam tego, bo modele ze skrętnymi kołami nawet jak koła są zablokowane, nie jadą całkiem prosto. Koła mają jednak luz. To się potwierdziło w przypadku moich dwóch wózków.Pozdrawiamagata
    • Gość: Gusiak Re: rider at+ IP: *.* 25.07.02, 11:50
      Bebecar to firma. Raider AT+ to nazwa modelu wózka (to tak jak Renault i Clio), a Adventure to kolekcja kolorystyczna. W tym roku weszła nowa kolekcja kolorystyczna - urban. W ramach tej kolekcji są wózki w różnych kolorach, które łączy jakiś element wzorniczy i logo.Godex jest generalnym importerem na Polskę i ma siedzibę w Warszawie, a nie w Poznaniu (jestem z Poznania i prowadziłam bogatą korespondencję z firmą Godex) i nie prowadzi sprzedaży detlicznej, a jedynie ostarcza wózki do sklepów w całej Polsce, zawsze po tej samej cenie. Cena wózka w detalu zależy od marży sklepu.Ja ze swojego Raidera jestem bardzo adowolona, sczególnie ze skrętnych kółek, które umożliwiają skręty niemal w miejscu, a więc pomagają w przypadku wąskich alejek, przejść sklepowych i innych tego typu. Wózek mimo dużej wgi (11 kg spacerówka) prowadzi się bardzo łatwo i jest wygodny dla dziecka. A to, że dziecko sadza się wysoko jest jedynie zaletą - dzieciaczek nie musi wdyhać spalin, gdy jedziemy blisko ulic, bo znajduje się powyżej poziomu rur wydechowych. Ja specjalnie szukałam tak wysokiego wózka.Spacerówka to spacerówka, a wersja uniwersalna to spacerówka z gondolą - jest ona tańsza niż zakup gondoli i spacerówki razem. Ja korzystałam ze śpiworka (kokona), ale teraz trzymiesięcznego Kacpra wożę w spacerówce, bo tak jest nam obojgu wygdniej. Kokon czeka na zimę, bo po wyjęciu usztywnienia służy jako ciepłu śpiworek na nóżki dla siedzącego już dziecka.Ja polecam ;-):hello:Gusiak

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka