Dodaj do ulubionych

WYPRZEDAZ / PROMOCJA

IP: *.* 02.09.02, 12:04
Witam wszystkich serdecznie :hello:Cos mi przyszlo ostatnio do glowy gdy robilam zakupy dla naszej corci (urodzi sie w pazdzierniku). Zalezalo mi na tym zeby kupic to co potrzeba w jak najlepszych cenach, i podejrzewam ze wiele z Was tez tak robi. W koncu zaoszczedzone w ten sposob pieniadze na pewno mozna na cos jeszcze przeznaczycStad tez pomysl i propozycja, moze utworzymy taki watek gdzie bedzie mozna zamiescic i znalezc informacje o tym gdzie mozna cos korzystnie kupic?Co Wy na to?ania
Obserwuj wątek
    • Gość: ewkka Re: WYPRZEDAZ / PROMOCJA IP: *.* 02.09.02, 13:16
      Bardzo dobry pomysł. Sama załapałam się na wyprzedaż w Smyku. Sporo kupiłam bardzo tanio np. trzewiki skórzane Bartka w cenie 49 zł czy polarkowe wdzianka dla dziewczynki w kolorze bardzo ładnej zgniłej zieleni za 11 zl, sztruksy za 14 i wiele jezscze innych ubranek za małe pieniadze. ewka
      • Gość: gugusiaczek Re: WYPRZEDAZ / PROMOCJA IP: *.* 02.09.02, 17:51
        witamJest jeszcze wyprzedaz w sklepach Mothercare(nie jestem pewna czy tak sie pisze ta nazwe).zycze udanych zakupow
        • Gość: pani_owieczka Re: WYPRZEDAZ / PROMOCJA IP: *.* 02.09.02, 19:59
          To ja moze tez cos dorzuce :)Kosmetyki NIVEA BABY w bardzo przyzwoitych cenach znalazlam w sieci Rossmann.Przykladowe ceny:Oliwka Nivea Baby 8,49Mydelko N.B 2,49Chusteczki kremowe 72 szt z pudelkiem 13,99Atrakcyjna cene ma tez Sudocream 9,69 (maly) i pieluchy Pampers Complete Care Newborn 56 szt za 28,99Udanego polowania :)ania
    • Gość: ljaworo Re: WYPRZEDAZ / PROMOCJA IP: *.* 03.09.02, 07:42
      To nie jest wyprzedaż, ale za to niedrogo. Koleżanka kupiła na stadionie w Warszawie pieluchy dla maluszka (najmniejsze) za ok. 35 zł /80 szt. Na oko od pampersów różnią się tylko wzorkiem przy zapięciu. Są przewiewne i na rzepy. Mam nadzieję, że okażą się również chłonne.Pozdrawiam,Ludek
    • Gość: Honda Re: WYPRZEDAZ / PROMOCJA IP: *.* 13.09.02, 12:41
      W Auchan jest promocja na Pampersy 46 zł (wszystkie rozmiary)pozdrawiam,
      • Gość: Ewusiek Re: WYPRZEDAZ / PROMOCJA IP: *.* 13.09.02, 20:31
        którym Auchan? ja byłam i zapłaciłam ok. 57 zł. :(Ewa
    • Gość: pani_owieczka Re: WYPRZEDAZ / PROMOCJA IP: *.* 13.09.02, 15:54
      Bogusiu, a mozesz zrobic liste tego co masz? Nawet jesli ja nie bede zainteresowana, moze ktos inny sie skusi?pozdrawiamania
    • Gość: latacz Re: WYPRZEDAZ / PROMOCJA IP: *.* 16.09.02, 13:03
      A propos Pampersów - w piątek w Tesco w Warszawie kosztowały (wszystkie rozmiary) 44zł.Udanych zakupów.Ania
    • Gość: olaz Re: WYPRZEDAZ / PROMOCJA -Tytuły IP: *.* 16.09.02, 13:49
      Mam propozycję aby pisane w tym wątku posty w tytule zawierały nazwę miasta lub sieci supermarketów w której jest konkretna promocja. Łatwiej będzie przeglądać i znaleźć to co dla każdego interesujace.Pozdrawiam Ola
    • Gość: Gusiak Re: WYPRZEDAZ / PROMOCJA - Poznań (gazetki) IP: *.* 17.09.02, 11:33
      Jeśli chodzi o supermarkety - wystarczy przeglądać przynosone pod drzwi gazetki klienckie. Właśnie dzięki nim kupiliśmy Kacprowi paczkę Pampersów (z nowymi rzepami) - 62 sztuki za 46 zł (TESCO) i paczkę Huggiesów Freedomów (moim zdaniem najlepsze pieluszki) - 62 sztuki za 46 zł (AUCHAN). W HICIE są chusteczki NIVEA za 7.99 co przy standardowej cenie około 10 zł jest atrakcją - cenę znam z gazetki klienckiej właśnie.A najtańszy sklep dla dzieci to chyba Dyzio w HICIE właśnie. Fotelik Mxi Cosi Priori kupiliśmy tm za 515 zł, w innych sklepach kosztował ponad 550. Tanie i śliczne ciuszki są w AUCHAN. Polecam firmę UVA - bardzo dobra jakość, przemiła bawełna i milutkie ceny ;-)
      • Gość: Ewusiek Re: WYPRZEDAZ / PROMOCJA - Poznań (gazetki) IP: *.* 18.09.02, 06:41
        no tak, ale u mnie nie roznoszą gazetek :(
        • Gość: Gusiak Re: WYPRZEDAZ / PROMOCJA - Poznań IP: *.* 18.09.02, 14:24
          No to donoszę, że w realu (M1) jest promocja Pampersów i Huggiesów, w Jumbo pieluszek Bella ;-):hello:Gusiak
    • Gość: axa Re: WYPRZEDAZ / PROMOCJA - Kraków IP: *.* 18.09.02, 21:15
      Pampersy w Realu ok. 45 zł duża paczka, wszytskie rozmiary
      • Gość: Basia.Pawlik Re: WYPRZEDAZ / PROMOCJA - Wrocław IP: *.* 19.09.02, 07:06
        Pampers z zapięciami koala -43,50 Geant
    • Gość: resorak Re: WYPRZEDAZ / PROMOCJA IP: *.* 21.09.02, 12:47
      Dużo promocji jest w nowo otwartym supermarkecie w "Wola Parku" na Górczewskiej, np. body z długim rękawem 2 szt. za 12,99 zł, welurowe pajacyki (ale tylko do 6 m-cy) za 11,99 zł. Niestety oszczędni muszą się przygotować na potwornie długie kolejki przy kasach.
    • Gość: pani_owieczka Re: WYPRZEDAZ / PROMOCJA IP: *.* 03.10.02, 13:36
      W AUCHAN znalazlam fajne staniki dla mam karmiacych, z elastycznej tkaniny, ladnej, bez fiszbin, odpinane miseczki, ale nie tak jak w tych triumpha - z takim trojkatem na piers, tylko tak jak te w Kapphalu - z boku jest takie podtrzymanie. Sa w 2 kolorach czarne i biale, a cena po prostu mnie powalila - 15 pln!!! Naprawde warto, acha, tylko lepiej je przymierzcie bo ja zazwyczaj nosze 75 a tu widze ze 70 bylby chyba lepiej dopasowany pod biustempozdrawiamania
      • Gość: DorotaJ Re: WYPRZEDAZ / PROMOCJA IP: *.* 03.10.02, 18:35
        ja tylko jako przerywnik :-) noszę Triumpha wersję bez trójkąta, a właśnie z bocznym podtrzymaniem.PozdrawiamD.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka