Gość: mdisel IP: *.* 20.09.02, 10:33 Kochane mamusie mam pytanko.Jakiej firmy najlepiej kupic odciagarke do mleka,zeby sie nie psula i byla najlepiej elektryczna.dziekuje z gory Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Agillas Re: ****Odciągarka--PILNE****** IP: *.* 20.09.02, 21:10 Najlepsze sa moim zdaniem firmy AVENT.Ale nie wiem, czy sa elektryczne, ale pewno tak.Agnes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harley Re: ****Odciągarka--PILNE****** IP: *.* 23.09.02, 23:45 popieram, medela jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik_27 Re: ****Odciągarka--PILNE****** IP: *.* 22.09.02, 09:51 Hej! Sama używam laktatora Medela bateryjno-sieciowego i polecam z całego serca. Jest niewielki, można regulować siłę ssania, co dla mnie ma ogromne znaczenie. Odciąganie nie zabiera dużo czasu. Mankament to cena ok. 250 PLN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIOLAK Re: ****Odciągarka--PILNE****** IP: *.* 24.09.02, 21:36 Ty sie tak nie nasaiaj na elektryczną bo ona nie wszędzie praktyczna i do użycia.Karmie 19 miesiąc, chodzę do pracy i świetnie mi sie spisała torba termoizolacyjna Aventu z laktatorem.Teraz już nie odciągam ale była super. No i butelki świetne dla cycowych bobasów.Wiolak Odpowiedz Link Zgłoś