Dodaj do ulubionych

wózek -TYLKO-głęboki

IP: *.* 18.11.02, 22:29
Pomocy:W lutym urodzi się mój synuś ,a ja już poszukuję wózeczka .Mam tylko mały problem .Chciałabym kupić tylko wózek głeboki.Okazuje się ,że praktycznie wszystkie są dwufunkcyjne.Ja już mam spacerówkę -więc ona mi nie potrzebna .Jeśli wiecie która firma oferuje dobre wózki ale w wersji tylko i wyłącznie głebokiej -dajcie ,proszę ,znać .(pani w sklepie powiedziała ,że kupić mogę Iglesinę -ale jak dla mnie sam głęboki wózek za ponad 1000 zł. to lekka przesada)Mama i 27 tyg. brzusio
Obserwuj wątek
    • Gość: basia.z Re: wózek -TYLKO-głęboki IP: *.* 19.11.02, 10:25
      Wózki głębokie produkuje firma peg-perego (duży wybór i ceny na stronie www.familyshop.com.pl oraz www.baby.com.pl), poza tym można kupic tylko stelaz i gondole bebe confort. PozdrawiamBasia
    • Gość: jl101 Re: wózek -TYLKO-głęboki IP: *.* 19.11.02, 22:46
      ja mialam ten sam problem, tyle ze nie mialam spacerowki a po prostu uwazam ze jesli spacerowka wazy 15 kg a dziecko drugie tyle to mamie nieco moze byc ciezko. ale nie o to pytasz. ja kupilam wozek peg-perego na pompowanych kolach oddzielnie stelaz, oddzielnie gondole na ulicy ostrobramskiej za stacja benzynowa. zaplacilam chyba ok 1200 ale jestem bardziej niz zadowolona i polecam z cala odpowiedzialnoscia. pompowane kola to super sprawa-wozek sam jezdzi. a gondola w srodku jest tak ciepla, ze przy temperaturze ok 10 stopni zakladam na pajacyk dresik polarkowy, przykrywam bombla kocykiem i nie marznie przez dwie godziny a czasem i wiecej na dworzu. poza tym w srodku gondoli jest tez dosyc cicho (wlozylam glowe pod budke).naprawde bardzo polecam ten wozek. oprocz tego gondolka ma wentylacje i podnosi sie do pozycji polsiedzacej. na stelaz mozna tez zamontowac fotelik samochodowy.strasznie sie rozpisalam, ale to dlatego ze wozek taki fajny.
    • Gość: Manatka Re: wózek -TYLKO-głęboki IP: *.* 20.11.02, 16:44
      Nie wiem skad jestes ale w Sosnowcu kolo Katowic jest hurtownia w ktorej mozna za ok. 250 zl kupic gondole z podwoziem a potem jak ktos chce to dokupic siedzisko spacerowki w tym samym kolorze. Wszystko produkcji polskiej.W Czestochowie jest mnostwo producentow wozkow - moze tam sprobuj.Pozdrawiam
      • Gość: mysiam Re: wózek -TYLKO-głęboki-DO MANATKI!! IP: *.* 20.11.02, 20:21
        Manatko,wielkie dzięki za wskazówkę -chodzi mi o Sosnowiec.Ja jestem z Katowic,więc to rzut beretem!Gdybyś jeszcze mogła mi podać dokładne namiary na tę hurtownię w Sosnowcu-byłabym baaardzo wdzięczna!Jeśli chopdzi o Częstochowę ,to włąśnie dziś odkryłam -buszując w internecie -że jest tam "zagłebie wózkowe"-tak więc pewnie i tam uderzę pozdrawiam,mysiam
        • Gość: Politea Re: wózek -TYLKO-głęboki-DO MANATKI!! IP: *.* 20.11.02, 20:38
          Nie jestem pewna, ale chodzi chyba o hurtownię Kobo na ulicy Barbary (przecznica od ulicy Wawel). Faktycznie wybór jest tam dosyć bogaty i ceny też są stosunkowo przyzwoite.Pzdr, Politea

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka