Dodaj do ulubionych

Jaki fotelik dla 4 latka

IP: *.* 24.11.02, 23:03
Czy dla 4 latka ważącego 16 kg. powinno się kupować fotelik od 9-36 kg. czy wystarczy tylko podkładka do siedzenia?
Obserwuj wątek
    • Gość: marta.n Re: Jaki fotelik dla 4 latka IP: *.* 25.11.02, 20:51
      Mój 4 latek jeździ w foteliku MaxiCosi Rodi i nie wyobrażam sobie aby go posadzić tylko na podstawce. Zagłówek fotelika "rośnie" wraz z dzieckiem (co za tym idzie również pasy są prawidłowo ułożone), a całe ciało jest również dobrze "trzymane" co zapewnia komfort jak i bezpieczeństwo podróży.Pozdrowienia Marta
    • Gość: Aniusia Re: Jaki fotelik dla 4 latka IP: *.* 28.11.02, 17:24
      Moja Oliwka również jeździ w foteliku do 36 kg Concord Lift.Ma regulowane oparcie, sama podstawka według mnie nie byłaby wystarczająca, szczególnie na dłuższych trasach.Córka ma 4,5 roku i waży 20 kg. Jeśli cos jeszce cie interesuje pisz na priva
      • Gość: bea35 Re: Jaki fotelik dla 4 latka IP: *.* 28.11.02, 22:43
        Bardzo dziękuję za podpowiedzi, dzisiaj zakupiliśmy fotelik od 9 - 36 kg Bebe Confort Altos. Bdzie nam długo służył zważywszy, że mamy jescze 6 tygodniowe maleństwo które za kilka lat ten fotelik przejmie a wtedy starsze dziecko napewno już będzie mogło podróżować na podstawce.Jeszcze raz serdeczne dzięki.Beata

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka