Dodaj do ulubionych

Wozek Pierre Cardin

IP: *.* 19.12.02, 13:42
Widzialam taki w sklepie - na oko wiekszosc parametrow odpowiada moim wymaganiom (spacerowka z przekladana raczka i mozliwoscia wozenia dziecka "na plasko", z duzymi kolami,lekka i waska - o szerokosci <57 cm - tak, zeby weszla do windy starego typu). No i ta cena - tylko 550 zl. Czy ktoras z Was ma moze taki wozek? Jak sie sprawdzil?
Obserwuj wątek
    • Gość: Dorota Re: Wozek Pierre Cardin IP: *.* 19.12.02, 21:50
      Ja mam taki wózek, nie wiem czy dokładnie ten model, ale według opisu wszystko się zgadza. Te wózki są mało popularne, choć nie wiem dlaczego. Mam go już 5 miesięcy, używam go jako wózka głębokiego tzn od momentu urodzenia dziecka. Mam tylko jedno zastrzeżenie, wadą jego jest to, że jest słabo amortyzowany, a przez to "sztywny". Nie ma możliwości dziecka pobujać (to akurat mi nie przeszkadza), ale także wymaga pewnej siły w trakcie prowadzenia, a konkretnie w trakcie manewrów, które wymagają podniesienia przednich kółek wózka np. wjeżdżanie na krawężnik. trzeba z siłą nacisnąc na rączkę aby przód się uniósł. Trochę lepiej się prowadzi gdy rączka jest przełożona za budkę. Dziś miałam okazję prowadzić Emaljunga, jest on tak "mięciutki", że zakręty i inne przeszkody można pokonywać prowadząc wózek jedną ręką. Ale ogólnie jestem z wózka zadowolona. Spełnia parametry, które dla mnie przy wyborze były istotne.Dorota

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka