Dodaj do ulubionych

Wygodna sofa - proszę o pomoc

IP: *.* 02.01.03, 15:00
Postanowiłam urządzić mojej dwuletniej córce pokój. Do tej pory była tam sypialnia i ja razem z moim dzieckiem spałam na dużym, super wygodnym łózku. Niestety łóżko zajmuje dużo miejsca a moja Kasia nie ma gdzie się bawić. Pomyślałam, że kupię sofe ze względu na to, że po złożeniu zajmuje mało miejsca. Zależy mi na tym, żeby to była sofa dwu-osobowa. Chciałabym także, żeby miała pojemnik na pościel. I chciałabym także, żeby była bardzo wygodna, ponieważ planuje, że będzie to przede wszystkim miejsce do spania dla mojego dziecka. Rozglądałam się w Ikei za taką sofą, ale tam są albo bez pojemnika na pościel, albo mało wygodne, albo duże. W conforamie znalazłam taką, która mi się podoba, ale niestetu bez pojemnika i po rozłożeniu w zasadzie spi się bardzo nisko na takich miękkich gąbkach a ja nie wiem czy to będzie wygodne do spania.Drogie eMamy prosze o pomoc. Chcemy z mężem w niedziele wyruszyć na poszukiwania. Jeżeli znacie jakies sklepy, gdzie można kupić jakąś wygodną sofę to proszę o adres.Z góry dziękuję za informację Pyza
Obserwuj wątek
    • Gość: katarzyna102 Re: Wygodna sofa - proszę o pomoc IP: *.* 02.01.03, 20:07
      Witaj Pyzo,Spróbuj zajrzeć do dawnego domu meblowego Emilia, przy Pałacu Kultury. Osobiście dawno tam nie byłam ale słyszałam, że bardzo się tam zmieniło i jest ogromny wybór mebli. Być może znajdziesz tam to czegosz szukasz.Również w Centrum handlowym Fort Wola na Wolskiej jest sklep meblowy "Abra" i są tam jakieś sofy, kanapy itp.Na Bemowie na ul. Wrocławskiej jest Dom Meblowy "Stolmar" z bardzo dużym wyborem łóżek począwszy od niemowlęcych do wielkich małżeńskich.To chyba na razie tyle co mi wpadło do głowy. Sama również niedługo wybieram się na podobne zakupy także życzę powodzenia i udanych zakupów.PozdrawiamKasia
    • Gość: bma Re: Wygodna sofa - proszę o pomoc IP: *.* 04.01.03, 10:05
      Hej Pyza,Ja też szukam takiej sofy, a właściwie 2 sof - większej dla mnie i męża (dwuosobowej), i mniejszej a" la rozkładany fotel (ale nie za wąski)dla naszej 2-letniej panny. Chciałabym aby obie sofy do siebie pasowały, no i podstawowym warunkiem jest aby były wygodne. Mogą być po rozłożeniu niskie, przynajmniej nie będę bała się, że mała spadnie w nocy i potłucze się. Pojemnik na pościel mile widziany.Jakby podczas zakupów coś takiego wpadło Ci w oko, to proszę daj znać. Będę baaardzo wdzięczna. Też w najbliższym czasie czeka mnie wyprawa po sklepach.A może ktoś inny widział gdzieś takie sofy ?Pozdrawiam i liczę na odzew.Basia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka