moofka 14.12.06, 11:15 czy to dobra zabawka dla 3-4 latka? mlody w reklamie wypatrzyl zemste weza i sie zakochal zabawka nie jest tania, dlatego chcialam sie upewnic czy warto? fajne toto? trwale? bezpieczne? podzielcie sie wrazeniami Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e_r_i_n Re: tor hot wheels 14.12.06, 11:31 Hmm... My mamy T-Rexa. Wielkie toto, plastikowe i juz sie kurzy (mlody dostal na swieta rok temu, czyli jako czterolatek). Jak Wiktor ma wenę, a ja nie zapomnę kupić tony baterii, to przez jakiś czas się bawi, ale powiem szczerze: nie rzuca na kolana. Zemsta weza z tego samego miotu. Mlody tez cos o niej przbakuje, ale nie zamierzam zanabywac. Odpowiedz Link Zgłoś
beata.londyn Re: tor hot wheels 14.12.06, 11:51 Hej, czy chodzi wam o ta zabawke: www.toysrus.co.uk/Product.aspx/TruHome/TruToys/TruToysCarsTrucksTrains/TruToysCarsTrucksTrainsHotWheels/068934 Jesli tak to nie polecam. Kupilam synkowi (4latka) i juz od dawna jest na strychu. Maly bawil sie nia moze 1 dzien. Zabawka nie jest zbyt stabilna, wiec trzeba ciagle poprawiac i dla dzieci w tym wieku chyba zbyt skomplikowana, autka bardzo szybko jezdza i Oskar mial duze trudnosci z utrzymaniem ich w torze. A do tego okropnie halasuje!!!!! Kupilam ja na przecenie za 9,99 funtow, wiec nie przeplacilam - na szczescie. Moze za rok lub dwa znow ja wyciagne i wtedy Oskar sie nia bedzie bawil. Odpowiedz Link Zgłoś
emi28 Re: tor hot wheels 15.12.06, 22:00 beznadziejne. mamy jeden zeszłoroczny, w tym roku syn (6 lat) zazyczył sobie atak pterodaktyla-dostanie od dziadków i będzie następny kurzołap. szkoda pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś