Dodaj do ulubionych

Pomocy wózek!

IP: *.* 18.01.03, 21:55
Drogie mamusie poradźcie mi jaki wózek kupić. Chciałabym aby służył dzidziusiowi w późniejszym czasie takze jako spacerówka. pozdrIwona i 32 tyg synuś
Obserwuj wątek
    • Gość: emama Re: Pomocy wózek! IP: *.* 19.01.03, 01:29
      Witaj Iwono.Kup najlepiej spacerówkę która rozkłada się zupełnie na płasko, ma przekładaną raczkę i jest dobrze zabudowana przy rozłożeniu na płasko. Fajnie jak ma kilka ustawień oparcia. Z własnego dośwaiadczenia wiem, że gondolka nie zawsze się opłaca. Moja córcia zaczęła jeździć w spacerówce jak miała 3,5 miesiąca, w gondoli krzyczała w niebogłosy.Pozdrawiam. Asik
    • Gość: Basia_mama_Patryka Re: Pomocy wózek! IP: *.* 19.01.03, 08:24
      Iwonko, to pytanie powinnaś rczej zadać na forum "zakupy" - kwestia zakupu wózka ma niewiele wspólnego z ciążą czy porodem. PozdrawiamBasia
      • Gość: BasiaE Re: Pomocy wózek! IP: *.* 21.01.03, 10:37
        Czećś Iwonko! :hello:Ja rónież zastanawiam sie nad rodzajem wózka. Z tego co mogę ci polecić to jako spacerówkę -firmy Graco- wygodna , mięciutka, ma rozkładane oparcie lecz z tego co sie orientuję tylko niektóre modele mają przekładną rączkę. Poza tym przede wszytstkim jest LEKKa, a to jedna z ważniejszych cech. Na początku miałam gondolę, z której robiła sie spacerówka, ale moja córeczka równiez nie chciała w niej jeździć. Urodziła sie jednak w grudniu i myslałam, że tak będzi dla dziecka najlepiej, ale cóż... ona wiedziała lepiej. Także na wiosnę gdy nie miała jeszcz pół roku jeździła w spacerówce, która służyła nam około 4 lata.Pozdrawiam. :lol:
    • Gość: Agus_25 Re: Pomocy wózek! IP: *.* 25.01.03, 14:02
      Ja polecam niedrogie wózki firmy Polak albo też Implast lub Mikado. Najlepiej te dwufunkcyjne które można przerobić później na spacerówke. Po za tym polecam wózek z dużymi kołami jeżeli zamierzasz dużo czasu spędzać na spacerkach z maluszkiem i z koszem powieszanym z materiału u dołu a nie z koszem metalowym gdyż te z metalowym koszem składają się tylko w dół a te z materiału są składane na troche mniejsze, poprostu przy składaniu koła się zjeżdzają do siebie. Podam Ci parę stron z których może jakiś sobie upatrzysz. www.tomi.com.plwww.implast.com.plwww.roan.plwww.mikrus.com.plwww.polak.com.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka