Dodaj do ulubionych

Podgrzewacze do butelek

IP: *.* 25.02.03, 13:26
Czy ktoś mógłby mi polecić podgrzewacze do butelek? Jaka firma jest ok które się sprawdzają i naprawdę podgrzewają ;)), bo słyszałam juz różne rzeczy...Z góry dziękuję!PozdrawiamPola
Obserwuj wątek
    • Gość: ewak3 Re: Podgrzewacze do butelek-Avent IP: *.* 26.02.03, 11:05
      Ja mam Aventu. Podgrzewa, nie mam porównania z innymi, jak szybko działa. Plus: jest szerszy - do butelek Aventu i potem mieszczą się słoiczki, a nawet kubki do picia (może nie wszystkie, akurat też mam Aventu). Minus: lampka informująca o podgrzaniu tak naprwdę nic nie mówi, bo gaśnie, a mleko czy jedzonko dalej zimne i wyłącza się go nie pstryczkiem, tylko za każdym razem z kontaktu - mąż często o tym zapomina. Nie znam innych firm, więc nie mogę go polecać na 100%, a jest na pewno droższy.PozdrawaimEwa
    • Gość: rzepcia Re: Podgrzewacze do butelek- ProBaby IP: *.* 26.02.03, 20:19
      A ja kupiłam podgrzewacz najtańszy, uniwersalny, pasujący do wszystkich butelek i słoiczków. Firma nazywa się ProBaby, a cena podgrzewacza ~55 PLN. Nie wszystkie sklepy oferują produkty tej firmy. Na pewno ma ją sieć sklepów Entliczek-Pentliczek.Jestem zadowolona - mieszczą się w nim nawet duże butelki Avent. Nie ma w nim jednak uchwytu do wyciagania butelek, ale uważam, że taki uchwyt to tylko bajer. Podgrzewacz jest na tyle szeroki, że każde naczynie wyciągam ręką.Minus: Nie ma guziczka do wyłączania, tylko pokrętło 0-3Rzepcia
      • Gość: krajka Re: Podgrzewacze do butelek- ProBaby IP: *.* 27.02.03, 13:32
        Dzięki za inforamcje, teraz wypada się wybrać do sklepu...PozdrawiamPola

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka