Dodaj do ulubionych

**Wózek typu parasolka**

IP: *.* 12.03.03, 23:34
Proszę o radę jaki jest najlepszy wózek typu parasolka? Chciałabym kupić taki wózek który sprawdzi się w różnych warunkach: wertepy,kałuże, zimowe zawieruchy, słońce itp. Wózek, który jest solidnie wykonany, praktyczny, wygodny i bezpieczny. Monika
Obserwuj wątek
    • Gość: ika72 Re: **Wózek typu parasolka** IP: *.* 14.03.03, 09:12
      Proszę czy możecie mi polecić dobry wózek - parasolkę? Monika
    • Gość: BeataG Re: **Wózek typu parasolka** IP: *.* 14.03.03, 14:17
      CześćTeż się pdpisuję pod tym postem. Wiosna idzie i czas kupić nowy, solidny ale lekki wózek - najlepiej typu parasolka.Na pewno znajdą się jakieś głosy za i przeciw.Czekamy na propozycje.PozdrawiamyBeata i Kajtek, prawie 2-u latek, co nie może się doczekać nowego wózka
      • Gość: nitka_york Re: **Wózek typu parasolka** IP: *.* 14.03.03, 19:55
        Mialam dla mojej corki wozek-parasolke taki zupelnie delikatny, lekki na malych podwojnych koleczkach firmy bebe confort. Duza zaleta tego wozka jest 3 stopniowa regulacja oparcia, oraz "wydluzenie" wozka przed podniesienie podnozka- tak, ze kiedy dziecko usnie mozna podniesc nozki wyzej, zeby nie zwisaly. Moja corka spokojnie spala sobie w tym wozku i glowka jej nie opadala ani nozki nie "dyndaly" ;)
    • Gość: aga1306 Re: **Wózek typu parasolka** IP: *.* 15.03.03, 00:27
      ja niedawno kupiłam peg perego pliko completo: oparcie rozkłada się do pozycji lezacej, ma duzą budkę,solidne pasy, regulację podnozka, w standardzie spiworek na nozki, folie p/deszczowa, nie próbowałam jezdzic nim jeszcze po wertepach bo czekam z tym do wiosny, poza tym mam spacerówęe na dmuchanym kołach na taka nawierzchnię..Słyszłam, ze dobre są tez parasolki inglesiny- wejdz na stronę www. inglesina.pl i szukaj w archiwum - bylo juz duzo postow na ten tematpozdr.Aga
      • Gość: 4971 Re: **Wózek typu parasolka** IP: *.* 15.03.03, 18:41
        Witam,ja polecam Inglesinę Max jako jedyna parasolka ma raczke a całości ,a nie dwa uchwyty,moim zdaniem to bardziej praktyczne,ale to kwestia gustu.Asia.
        • Gość: mamami Re: **Wózek typu parasolka** IP: *.* 17.03.03, 15:12
          Cześć. Coś mnie dziś wzięło na odpisywanie na posty, bo twój jest kolejny. Ale do rzeczy. Ja raczej napisze ci jakiego nie polecam. Kupiłam zwyczajną parasolkę na małych kółkach i jak szybko ją kupiłam tak szybko chciałam się jej pozbyć bo takie małe i jeszcze na dodatek obrotowe kółka nie nadają sie nawet na dziury w chodniku nie mówiąc o wertepach. Wiem że są mamy które są zadowolone z takich wózków, bo nawet koleżanka która odkupiła mój sobie go chwali ale mimo to uważam że podstawa to duże (na miarę możliwości wózka parasolki) koła i dobra amortyzacja dlatego polecam ci Chicco Tracking lub jak poprzedniczka Inglesina MaxSuper. Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka