Dodaj do ulubionych

Lozeczko - kolyska

IP: *.* 19.03.03, 12:28
Czesc,Bobas przychodzi za miesiac na swiat - a moje kolezanki, bratowe etc. z maluchami, mowia, ze jakby mogly teraz wybierac to by kupily lozeczko z przyczepianymi plozami na opce kołyski - bo maluchy plakaly w nocy do 1 roczku i bylo ciagle bujanie. Potem mozna odpiac takie plozy i jest lozeczko.Nie bardzo mam miejsce i na lozeczko i na kolyske oddzielnie.Gdzie takie lozeczko kupic ? Nigdzie nie widze ?Ewa
Obserwuj wątek
    • Gość: 141278 Re: Lozeczko - kolyska IP: *.* 19.03.03, 13:48
      Hej, takie lozeczko to rzeczywiscie dobra rzecz, sama mam takie, jak dzidzia zaplacze w nocy to mozna je pokolysac i wtedy zasnie. Ja mam firmy Bartek i polecam, pozdrawiam Gosia.
    • Gość: pelapa Re: Lozeczko - kolyska IP: *.* 19.03.03, 13:57
      Widziałam takie łóżeczka Drewexu w sklepie na rogu Dzwigowej i Połczyńskiej (Warszawa). Nazywa się chyba Radek II kołyska. Myślę ze jest do kupienia we wszystkich sklepach prowadzących sprzedaż mebli Drewexu, na Dzwigowej możesz je zabaczyć na żywo. Te łózeczka nie mają płozów, tylko coś bardziej wyrafinowanego - lepiej się bujają. Z płozami sa do kupienia inne łóżeczka tej firmy.PozdrawiamEla
      • Gość: Jacek35 Re: Lozeczko - kolyska IP: *.* 19.03.03, 16:45
        Mozesz tez zajrzec do sklepu www.tomi.pl Z tego co pamietam maja dwa rodzaje lozek kolysek. Drozsze RADEK II przy jednym bujnieciu kolysze sie nawet do 40 razy, tansze RADEK I ma dokrecane plozy. zarowno w jednym jak i drugim przypadku mozna zablokowac funkcje bujania.
    • Gość: 21081970 Re: Lozeczko - kolyska IP: *.* 19.03.03, 21:09
      Hej Ewa,Ja też polecam łózeczko-kołyskę. Jeżeli jesteś z Łomianek to przecież w Picolino powinni mieć takie łózeczka. Pozdrawiam, Gośka mama Marianny i Mai a mieszkam w Kiełpinie
    • Gość: kasia1974 Re: Lozeczko - kolyska IP: *.* 19.03.03, 21:14
      Proponuję łóżeczko Radek II kołyska, z tym że nie jest to łóżeczko firmy Drewex a Klupś. Można obejrzeć je na stronie www.tomi.plPozdrawiam. Kasia
    • Gość: agnysek Re: Lozeczko - kolyska IP: *.* 21.03.03, 11:07
      Generalnie jest kilka modeli z płozamiKlupś: radek II i radekV, Drewex: Juliusz i Kuba III.Sprawdz jeszcze www.tanimarket.pl tam maja w ofercie zarówno Drewex jak i Klupsia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka