Gość: asia.d.d IP: *.* 28.03.03, 14:32 Czy znacie tę firmę? Podobno są identyczne jak Bartki (właścicielką jest siostra producenta Bartków). Sprzedawane są na allegro i w Warszawie. Czy ktoś miał takie butki? Bardzo proszę o opinię pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AnnLu Re: Buty DANIEL IP: *.* 28.03.03, 16:02 Witam!My mamy trzewiki Danielki i jesteśmy bardzo zadowoleni. Bardzo dobrze wyprofilowana wkładka, ładne i o połowę tańsze od Bartków.Produkuje je siostra "Bartka". A cena dlatego niższa bo jeszcze nie są tak rozreklamowane.Pozdrawiam Lyszka i Patyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grabed Re: Buty DANIEL IP: *.* 28.03.03, 16:08 A gdzie w Warszawie te buty Daniel ??Pozdr.Grażka Odpowiedz Link Zgłoś
lyszeczka Re: Buty DANIEL 03.04.03, 14:22 Heja! Ja kupiłam je na Stadionie (Wwa).Jest takie stoisko jak się idzie al. Zieleniecką, po prawej stronie po koniec alejki prowadzącej na "koronę".Zapłaciłam 65zł. A ten pan ma gdzieś sklep (chyba na ul. Ciołka ???) i towar bierze ze sklepu.A teraz widziałam na Allegro że też ktoś (gobi74) sprzedaje po 45zł...Nie wiem dlaczego tak tanio, może ja przepłaciłam na Stadionie :0)???. Buciki są super. Polecam. Ale w takiej cenie można też kupić buciki "Melania" w sklepach www.ccc.com.pl .Też podobno są super (wyprofilowane,skórzane).Miłego wyboru. Pozdrawiam Lyszka i Patyk. Odpowiedz Link Zgłoś
justok1 Re: Buty DANIEL 03.04.03, 19:51 Czesc TO nie gobi, ale gobo74. Bardzo sympatyczny i sluzacy rada sprzedawca. Kupilismy od niego juz dwie pary butkow Daniel i jestesmy super zadwoleni! A Ula najbardziej Rzeczywiscie, u niego butki kosztuja 45zl. Teraz czekamy na sandalki Pozdrawiam Justyna Odpowiedz Link Zgłoś
lyszeczka Re: Buty DANIEL 04.04.03, 10:34 Mam pytanie Justyno! Mój mały ma teraz nóżkę 14.5cm.Czy rzeczywiście numery wewnątrz wkładki zgadzają się z tym co podaje ten pan? Ja schowałam już trzewiczki małego w pudło i wywiozłam i nie mam juz możliwości sprawdzić.Mam ochotę na sandałki tym bardziej że cena jest baardzo atrakcyjna.Pozdrawiam Lyszka i Patyk. Odpowiedz Link Zgłoś
justok1 Re: Buty DANIEL 04.04.03, 18:32 Nam tez podobaja sie te sandalki, ale sa za duze Tak, podaje faktyczne wymiary, ale spokojnie mozesz go popytac - ma mala coreczke i zna sie na dzieciecych wymiarach butkow. Zreszta jesli mialabys mozliwosc osobistego odbioru butkow to nie byloby pewnie problemu z ewentualna ich wymiana na wieksze (mniejsze). Napisz do niego - na allegro mozna zadac przed kupnem pytanie Sprzedajacemu. Pozdrawiamy cieplutko Justyna z Ulenka Odpowiedz Link Zgłoś
na4 Re: Buty DANIEL 04.04.03, 21:09 A znacie jakieś sklepy z tymi butami po drugiej stronie Wisły (czyli nie praskiej)? Odpowiedz Link Zgłoś