Dodaj do ulubionych

Buty DANIEL

IP: *.* 28.03.03, 14:32
Czy znacie tę firmę? Podobno są identyczne jak Bartki (właścicielką jest siostra producenta Bartków). Sprzedawane są na allegro i w Warszawie. Czy ktoś miał takie butki? Bardzo proszę o opinię :)pozdrawiam :hello:
Obserwuj wątek
    • Gość: AnnLu Re: Buty DANIEL IP: *.* 28.03.03, 16:02
      Witam!My mamy trzewiki Danielki i jesteśmy bardzo zadowoleni. Bardzo dobrze wyprofilowana wkładka, ładne i o połowę tańsze od Bartków.Produkuje je siostra "Bartka". A cena dlatego niższa bo jeszcze nie są tak rozreklamowane.Pozdrawiam Lyszka i Patyk.
    • Gość: Grabed Re: Buty DANIEL IP: *.* 28.03.03, 16:08
      A gdzie w Warszawie te buty Daniel ??Pozdr.Grażka
      • lyszeczka Re: Buty DANIEL 03.04.03, 14:22
        Heja!
        Ja kupiłam je na Stadionie (Wwa).Jest takie stoisko jak się idzie al.
        Zieleniecką, po prawej stronie po koniec alejki prowadzącej
        na "koronę".Zapłaciłam 65zł. A ten pan ma gdzieś sklep (chyba na ul. Ciołka ???)
        i towar bierze ze sklepu.A teraz widziałam na Allegro że też ktoś (gobi74)
        sprzedaje po 45zł...Nie wiem dlaczego tak tanio, może ja przepłaciłam na
        Stadionie :0)???. Buciki są super. Polecam.
        Ale w takiej cenie można też kupić buciki "Melania" w sklepach
        www.ccc.com.pl .Też podobno są super (wyprofilowane,skórzane).Miłego wyboru.
        Pozdrawiam Lyszka i Patyk.
        • justok1 Re: Buty DANIEL 03.04.03, 19:51
          Czescsmile TO nie gobi, ale gobo74. Bardzo sympatyczny i sluzacy rada
          sprzedawca. Kupilismy od niego juz dwie pary butkow Daniel i jestesmy super
          zadwoleni! A Ula najbardziejsmile Rzeczywiscie, u niego butki kosztuja 45zl.
          Teraz czekamy na sandalkismile
          Pozdrawiam
          Justyna
          • lyszeczka Re: Buty DANIEL 04.04.03, 10:34
            Mam pytanie Justyno!
            Mój mały ma teraz nóżkę 14.5cm.Czy rzeczywiście numery wewnątrz wkładki
            zgadzają się z tym co podaje ten pan? Ja schowałam już trzewiczki małego w
            pudło i wywiozłam i nie mam juz możliwości sprawdzić.Mam ochotę na sandałki tym
            bardziej że cena jest baardzo atrakcyjna.Pozdrawiam Lyszka i Patyk.
            • justok1 Re: Buty DANIEL 04.04.03, 18:32
              Nam tez podobaja sie te sandalki, ale sa za duzesad Tak, podaje faktyczne
              wymiary, ale spokojnie mozesz go popytac - ma mala coreczke i zna sie na
              dzieciecych wymiarach butkow. Zreszta jesli mialabys mozliwosc osobistego
              odbioru butkow to nie byloby pewnie problemu z ewentualna ich wymiana na
              wieksze (mniejsze). Napisz do niego - na allegro mozna zadac przed kupnem
              pytanie Sprzedajacemu.
              Pozdrawiamy cieplutko
              Justyna z Ulenka
              • na4 Re: Buty DANIEL 04.04.03, 21:09
                A znacie jakieś sklepy z tymi butami po drugiej stronie Wisły (czyli nie
                praskiej)?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka