nunik 30.12.06, 00:05 Chcemy kupić małej maeble BRW Capslook w kolorze pomaranczowym i zielonym. Czy ktoś ma te meble jak się sprawadzają w codziennym użytkowaniu??? Może ktoś może polecić jakieś inne bo pokój urządzamy za pół roku. Córka ma 4 lata. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zlotobrzuszka Re: Meble dziecięce 30.12.06, 02:12 www.tommebel.prv.pl/dzieci.htm Odpowiedz Link Zgłoś
muchomorek23 Re: Meble dziecięce 30.12.06, 10:04 ja miałam kuchnię z tych mebli i już drugi raz bym tego nie kupiła. szuflada której często się używa nie jest w najlepszym stanie - po prostu się rozlatuje a i pozostałe szafki są mocno średnie. jak masz wybór to może znajdź coś lepszego bodzicei mocno użytkują wszystko więc na buble szkoda kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
mamachlopca1 Re: Meble dziecięce 30.12.06, 13:38 ja mam meble BRW w calym domu-kuchnia tez i jestem bardzo zadowolona!!!nic sie nie dzieje z niczym,nawet zawiasy nie oadaja.my w pokoju dzieciecym mamy Elippe i bardzo dobrze sie sprawdza.tylko szkoda ze w zestawie jest tapczan bez mozliwosci schowania poscieli.ja wiem,ze pewnie mozna kupic drozsze i lepsze meble ale nie wiem czy jest sens.nie kupuje mebli na cale zycie,a taka jakosc jaka jest(moim zdaniem dobra)w zupelnosci w moim normalnym uzytkowaniu wystarcza Odpowiedz Link Zgłoś
agamama123 Re: Meble dziecięce 30.12.06, 15:03 Ja mam meble BRW w kuchni i jestem zadowolona ale to dlatego, że maz poskręcał i posklejał je dodatkowo. To co pisze producent w instrukcji nie wystarcza - odpadały fronty szuflad itp. Do pokoju dzieci kupiłam meble Elf(sprzedaje je BogFran) www.bogfran.pl/index.php?s=6&lang=Pl&KategoriaId=2&SystemId=13 Odpowiedz Link Zgłoś
bluestarfish Re: Meble dziecięce 30.12.06, 23:37 Widziałam meble BRW Capslock (pomarańczowe i szare) na ekspozycji sklepowej i były one już tam bardzo podniszczone (a przecież ludzie oglądający meble w sklepie jakoś się na nich nie wyżywają specjalnie ), myślę więc, że są chyba bardzo kiepskiej jakości... Może te Ci się spodobają? www.bami.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
nunik Re: Meble dziecięce 31.12.06, 16:19 Dziękuję za informacje o mebelkach. Przed zakupem dokładnie wszystkie sobie obejrzymy. Jak znacie inne stronki podawajcie. Ja przeglądałam oferty BoGfran, BRW, Forte, Odpowiedz Link Zgłoś
asdfg91 Re: Meble dziecięce 01.01.07, 12:47 Mebelki wyglądają bardzo ładnie, ale posiadają papierową okleinę, mi w sklepie odradzono ich kupno. Zdecydowaliśmy się na Elfa, te są naprawdę świetnie wykonane i bardzo solidne. Zdecydowanie polecam. www.bogfran.pl/index.php?s=6&lang=Pl&KategoriaId=2&SystemId=13 - to te mebelki, są naprawdę ciekawsze i o niebo lepiej wykonane, w sam raz do pokoju dziecinnego Odpowiedz Link Zgłoś
kawkaga Re: Meble dziecięce 01.01.07, 16:17 mnie tez sie wlasnie spodobaly mebelki ELF. A moglabys napisac orientacyjne ceny elementow? Odpowiedz Link Zgłoś
agamama123 Re: Meble dziecięce 01.01.07, 17:44 Biurko 360zł Półka zamykana 150 zł Duża komoda (3drzwiowa) 390zł Mała komoda (2drzwiowa) 340zł Szafa 600zł Regał duzy 675zł Regał mały 440zł Łóżko pietrowe 1650 bez materaca. Narożna półka 335zł Znam ceny tych elementów. Bardzo często na poszczególne elementy jest promocja i ceny są sporo niższe - ja np za biurko zapłaciłam 310zł. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Meble dziecięce 01.01.07, 18:10 Widziałam ostatnio bardzo nowoczesny pokoik dziewczęcy z elementami tych mebli - wyglądał super www.vox.pl/pl/meble_view.php?kat_id=5&subkat_id=23&id=105&lang=pl No i te mebelki są wysokiej klasy. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Globinit 01.01.07, 18:18 Moja znajoma z Warszawy kupiła te mebelki do pokoju swojego 3-letniego synka. Są bardzo porządnie wykonane i ładne. www.globinit.com.pl/oferta.htm Odpowiedz Link Zgłoś
ana119 Re: Meble dziecięce 02.01.07, 15:20 oglądałam na żywo meble Elf i nadają się tylko do dużych powierzchni. A głównym powodem mojego "wyleczenia się" z nich to to fatalne wykończenie, szuflady też ciężko się przesuwają... A meble Capslock są jednymi z ciekawszych dla dzieci (nie dla niemowląt czy starszych dzieci, bo tych na rynku pełno) jakie pojawiły się w biegłym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
agamama123 Re: Meble dziecięce 02.01.07, 15:45 Nie zgodzę się z tobą. Od wakacji mamy Elfa, wykonczony jest super, szuflady chodza super. A pokoik mojego synka ma całe szalone 8 m2 Dla nas istotne było tez to jak wykończone sa krawędzie - nie ma ostrych kantów, a krawędzie pokryte sa specjalna taśmą. Odpowiedz Link Zgłoś
asa77 Re: Meble dziecięce 02.01.07, 15:58 Ja kupiłam takie mebelki dla mojej prawie 4 latki www.meblik.pl/meble/katolog/kwiatki.jpg Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
asdfg91 Re: Meble dziecięce 02.01.07, 16:41 Meble Elf są naprawde świetnie wykonane, mamy je już prawie rok i żadnych usterek. Są wykonane z grubych płyt,z bardzo dobrym wykończeniem, mój syn czasem się na nie wspina a ma 7 lat i zupełnie nic się nie dzieje . Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
nunik Re: Meble dziecięce 02.01.07, 18:12 No my właśnie rozważamy Elfy czy Capslooki ??? Odpowiedz Link Zgłoś
ana119 Re: Meble dziecięce 03.01.07, 10:49 zobacz obydwa zestawy na żywo i oceń sama. w necie Elf wygląda super natomiast w sklepie mi się nie spodobał (o ile na wykończenie przymknęłabym oko to gabaryty i szuflady przyśpieszyły decyzję). zależał też czego Ty szukasz, bo ja do pokoju synka (2,7 na 3,5) potrzebowałam szafę na ubrania, regał ma książeczki czy zabawki, komodę i te trzy meble zajęłyby zbyt dużo miejsca w pokoju - ale to moja ocena, że te mebelki pasują raczej do większego pokoju Odpowiedz Link Zgłoś
gabi54 Re: tommebel...... 04.01.07, 11:01 Napiszcie czy są dobrej jakości i czy można gdzieś na żywo zobaczyć rejon krakowa lub katowic??????? Odpowiedz Link Zgłoś
kinia0422 Re: Meble dziecięce 04.01.07, 12:10 Hej ja mam takie meble: www.bogfran.pl/index.php? s=6&lang=Pl&KategoriaId=1&SystemId=3&AranzacjeId=267 b.fajne i nie drogie-jestesmy zadowoleni,polecam pozdrawiam k. Odpowiedz Link Zgłoś