basiulla76 04.04.03, 14:12 Witam!!! Proszę Was o pomoc w wyborze prezentu na chrzciny dla dziewczynki.Z góry bardzo dziękuję!!! Basia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniawroclaw1 Re: Co na chrzciny???? 04.04.03, 20:20 Witam Cię. Wydaje mi się, że jednak pieniążki w kopercie to też prezent. Rodzice kupią coś sami dziecku. Odpowiedz Link Zgłoś
astra1.4 Re: Co na chrzciny???? 04.04.03, 20:48 Najlepiej uzgodnic z rodzicami. Wszystko zależy od kwoty, którą chcesz przeznaczyć i od opinii rodziców. Niektórzy wolą prezentu użyteczne, które od razu można wykorzystać typu leżaczek, krzesełko do karmienia, inni prezenty pamiątkowe na całe życie. Ja np. byłam zwolenniczką drugiej opcji. Natalka dostała od chrzestnej ikonę, od dziadków biblię, na której się podpisali. wszystkie prezenty były ze mną uzgadniane. Aga Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Co na chrzciny???? 08.04.03, 10:32 Moje propozycje, jesli jeszcze nie maja: nosidelko mata gimnastyczna lub cos pamiatkowego - medalion z pamiatkowym napisem, biblia pieknie wydana... Jesli chodzi o zabawki itp. akcesoria to zdecydowanie polecam firmowe i atestowane, i w miare dopasowane do wieku - denerwuja mnie prezenty bez atestow, w dodatku przeznaczone np. od 18 miesiecy, podczas gdy dziecko ma 6 mies. aga Odpowiedz Link Zgłoś