morgen_stern 05.01.07, 14:11 Dziewczyny, jaką książkę polecacie dla młodej mamy? Żeby było i o ciąży, i o porodzie i może opiece nad niemowlakiem... Albo o tych trzech rzeczach osobno Poproszę o jakieś sprawdzone tytuły. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rotera Re: książka dla młodej mamy 05.01.07, 14:33 autorstwa Arlene Eisenberg, Heidi E.Murkoff, Sazndee E.Hathaway BSN seria 3 książek 'W oczekiwaniu na dziecko" "Pierwszy Rok Życia Dziecka" "Drugi i Trzeci rok Zycia Dziecka" Bardzo fajnie napisane, odp na wszystkie niemalże pytania, bardzo sobie chwale. Koszt jednej ok 50pln, na allegro chodza po 25 Odpowiedz Link Zgłoś
bj32 Re: książka dla młodej mamy 05.01.07, 14:40 "W oczekiwaniu..." też czytałam. Niezłe, choć autorki mają parę dziwnych poglądów. Na po urodzeniu jest fajna "Encyklopedia Rodzice i Dzieci" 10 autorów rodzimych. To o rozwoju psychicznym i fizycznym od 0 do 18 lat. Lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
w_ania Re: książka dla młodej mamy 05.01.07, 14:45 Język niemowląt - Tracy Hogg - zdroworozsądkowa hej jak tam twoje skoki?? (fajny Nick) Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: książka dla młodej mamy 05.01.07, 14:59 w_ania napisała: > Język niemowląt - Tracy Hogg - zdroworozsądkowa > hej jak tam twoje skoki?? (fajny Nick) Skoki lubię, ale mój nick nie pochodzi akurat od nazwiska austrackiego skoczka narciarskiego ) Jestem fanką zespołu Rammstein, mają zarąbisty kawałek o tym tytule Odpowiedz Link Zgłoś
blekitnykoralik Re: książka dla młodej mamy 05.01.07, 14:45 "Grzeczne dziewczynki idą do nieba, a niegrzeczne tam, gdzie chcą" Odpowiedz Link Zgłoś